ZyXEL NWA55AXE WiFi 6 Dual-Radio Outdoor PoE Access Point White
ZyXEL NWA55AXE WiFi 6 Dual-Radio Outdoor PoE Access Point White ZyXEL NWA55AXE WiFi 6 Dual-Radio Outdoor PoE Access Point White ZyXEL NWA55AXE WiFi 6 Dual-Radio Outdoor PoE Access Point White

ZyXEL NWA55AXE WiFi 6 Dual-Radio Outdoor PoE Access Point White

Access point, LAN:1, LAN:Gigabit, 2.4 GHz:575Mbit, 5 GHz:1200Mbit, Kültéri, Dual Band
Gyártói cikkszám: NWA55AXE
Garancia: 60 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
69 400 Ft

Tartós, időjárásálló kültéri WiFi 6 AP
Gondolkozik a kültéri vezeték nélküli hálózatának 11ax (WiFi 6) technológiára való frissítésére? A Zyxel NWA55AXE a megfelelő választás!

A zord kültéri környezethez tervezett IP55 besorolású, időjárásálló NWA55AXE a legjobb WiFi 6 kültéri hozzáférési pont a vezeték nélküli hálózat kültéri kiterjesztéséhez.

Egyszerű telepítés. Egyszerű konfiguráció.
Tökéletes kisvállalkozások tulajdonosai vagy kisirodai/otthonról dolgozó felhasználók számára, mivel az NWA55AXE támogatja a helyi GUI kezelést és a Nebula Felhő hálózatkezelést. A Nebula. APP vagy a web egyszerű beállítása lehetővé teszi, hogy mindössze néhány kattintással gyorsan konfigurálja a hozzáférési pontot, így rendkívül egyszerűen beállíthatja a vendég- és munkavállalói hálózatot, és azonnal élvezheti az ultragyors WiFi 6 sebességet.

Kezelje az Ön igényei szerint!
A NebulaFlex-el ellátott NWA55AXE rugalmas kezelhetőséget kínál Önnek, hogy szabadon válasszon a helyi grafikus felhasználói felületen vagy a szuperkönnyű Nebula felhőkezelő felületün történő kezelés között, és soha nem kell aggódnia, hogy elfelejti az IP-címet, fiókhozzáférését vagy jelszavát.

Specifikáció

TípusAccess point
LAN port1
LAN sebességGigabit
2.4 GHz sebesség575 Mbit
5 GHz sebesség1200 Mbit
KültériIgen
Dual BandIgen


^