Xiaomi Imilab W90 Pro Webkamera Black
Xiaomi Imilab W90 Pro Webkamera Black Xiaomi Imilab W90 Pro Webkamera Black Xiaomi Imilab W90 Pro Webkamera Black Xiaomi Imilab W90 Pro Webkamera Black Xiaomi Imilab W90 Pro Webkamera Black

Xiaomi Imilab W90 Pro Webkamera Black

Video:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz, Fotó:2Mp
Gyártói cikkszám: CMSXJ23A
Garancia: 12 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Xiaomi Az IMILAB W90 Pro 1080p egy megbízható webkamera, amely csatlakoztatható a számítógéphez, és videokonferenciákhoz, videó streaminghez és egyéb magán- és üzleti célokra használható. Kedvező ára mellett nagy felbontásával és kiváló képminőségével vonz.

A webkamera lapkakészlettel van felszerelve, amely akár 1080p felvételt is képes készíteni 30 képkocka másodpercenként. A nagy felbontású képminőség, a stabil videóátvitel és a gyors válasz tökéletes kommunikációs élményt biztosít.

A kamera Xiaomi IMILAB W90 Pro 1080p 90 ° -os látószöget kínál, és nem torzítja vizuálisan a képet. Alkalmas videohívásokhoz, videokonferenciákhoz, webináriumokhoz és egyéb privát és távoli üzleti eseményekhez.

A webkamera természetesen minőségi mikrofonnal van felszerelve. A mikrofon el van látva a környezeti zajok elnyomásával is. Számos kommunikációs platform támogatott, például Skype, WhatsApp, Viber, MSN, Messenger, Zoom, Google Meet, Microsoft Teams és még sok más.

A webkamerát USB -n keresztül számítógéphez, laptophoz vagy táblagéphez csatlakoztathatja Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és természetesen Windows 10 rendszerekkel. Támogatja a Mac OS, Chrome OS, Ubuntu és Android operációs rendszereket is. A telepítés teljesen egyszerű - miután csatlakoztatta a számítógéphez, minden automatikusan történik a "plug and play technológia támogatásának köszönhetően.

Tulajdonságok:
- FullHD videó
- Beépített mikrofon akár 5 méteres hatótávolsággal
- Autofókusz, fehéregyensúly és színkorrekció
- Támogatja a Windows és a Mac OS rendszert is
- Plug & Play

Paraméterek:
- Csatlakoztathatóság: USB
- Videó felbontás: 1920 × 1080 képpont (1080p) 30 képkocka / másodperc sebességgel
- Fotófelbontás: 2 Mpx
- Látószög: 90 fok
- Méretek: 72 x 85 x 125 milliméter
- Súlya: 138 gramm
Specifikáció

Videó felbontásFull HD
MikrofonIgen
CsatolófelületUSB 2.0
FókuszAutófókusz
Fotó felbontás2 Mp


^