Xiaomi Amazfit Neo Green
Xiaomi Amazfit Neo Green Xiaomi Amazfit Neo Green

Xiaomi Amazfit Neo Green

Kijelző mérete: 1,2", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 5 ATM, Bluetooth, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Tok mérete: 40,3x41x11,7mm
Gyártói cikkszám: W2001OV2N
Garancia: 12 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Amazfit Neo. A retron túl.
Pulzusmérés | Alvásfigyelés | Akár 28 napos akkumulátor-üzemidő. Mindig aktív (AOD) kijelző | Vízálló 50 méterig.

Fejlett. Retro. Sokoldalú.
Az Amazfit Neo retro kinézetű szögletes formával és kijelzővel rendelkezik, 4 fizikai gombbal és egy olyan kialakítással, amely a stílus és a sokoldalú funkcionalitás tökéletes egyensúlyát biztosítja. A klasszikus dizájn és a modern funkciók tökéletes kombinációja.

24 órás pulzusmérés.
A BioTrackerTMPPG érzékelővel felszerelve az Amazfit Neo a nap 24 órájában nyomon követi a pulzusod, valós idejű pulzus-monitorozást biztosítva segít jobban megérteni egészségi állapotod. *Ez a termék nem orvosi eszköz. A mérési adatok csak referenciaként szolgálnak, és nem használhatók orvosi állapotok diagnosztizálására vagy monitorozására. Ezenkívül az adatok pontosságát befolyásolja, ha az érzékelő területe érintkezésbe kerül egy tetovált, pigmentált vagy mély tónusú bőrrel.

Egészségi állapot egy pillantással.
Az Amazfit Neo integrálja az innovatív PAI-tTM. Egy egészségértékelő rendszer, amely leegyszerűsíti a bonyolult adatok megértését fizikai állapotodról egy pillanat alatt intuitív módon. A PAITM bármikor, bárhol és bármiféle testmozgással használható a mindennapi életben. A PAITM-don keresztül megértheted egészségi állapotod pontszámok segítségével.

A gyakorlatok rögzülnek.
A BioTrackerTM PPG érzékelő és hatékony algoritmusok által támogatott Amazfit Neo segít nyomon követni az edzést, beleértve a lépéseket és az elégetett kalóriát. Válassz futás, séta vagy kerékpár módok közül, és nézz meg részletesebb információkat az edzés idejéről és a pulzusról a PAITM pontszámok növelése érdekében.

Alvás közben is figyel.
Az Amazfit Neo könnyedén figyeli az alvást. Az alkalmazással való szinkronizálás után áttekintheted az alvás különböző szakaszait és minőségét. Segít tisztábban megérteni alvási szokásaid és azt, hogy milyen alvási szakaszokra van szükség az alvás minőségének javításához. Egyszerűen tartsd bekapcsolva az okosórád, csukd be a szemed, és ébredéskor ellenőrizd az adatokat.

Mindig aktív kijelző, 24/7.
Az Amazfit Neo retro stílusú, mindig látható kijelzővel rendelkezik. Energiatakarékos, és tisztán látható kijelző még erős napfényben is. A felébresztés felemelésre funkció lehetővé teszi a képernyő gyors aktiválását az idő leolvasásakor.

Soha nem hagysz ki egy értesítést sem.
Az Amazfit Neo képes szinkronizálni az okostelefon számos népszerű alkalmazásának szöveges üzeneteivel, e-mailjeivel és értesítéseivel.

Hihetetlen, 1 hónapos akkumulátor-üzemidő.
Az Amazfit Neo lenyűgöző akkumulátor-üzemidővel és energiagazdálkodási képességekkel rendelkezik, így akár 4 hétig is használható egyetlen teljes feltöltéssel. Soha nem kell aggódnod az akkumulátor lemerülése miatt. *Az akkumulátor-üzemidő a beállításoktól, a működési körülményektől és egyéb tényezőktől függően változhat. Tehát a tényleges eredmény eltérhet a laboratóriumi adatoktól.

Vízálló 50 méterig.
Az Amazfit Neo tartós külső tokkal és PUR hevederrel rendelkezik, amely hatékony vízszigetelést biztosít 50 méter mélységig. Futás, gyaloglás vagy kerékpározás közben a rugalmas kialakítás nehéz körülmények között is teljesít. *A GB / T 30106-2013 / ISO 22810: 2010 szabvány szerint a vízszigetelés ellenáll az 50 méteres víznyomásnak. Az Amazfit Neo-t az Országos Óraminőség-felügyeleti és Ellenőrző Központ tesztelte, jelentés száma: QT2007032. A jó viselési élmény fenntartása érdekében kérjük, hogy minél hamarabb törölje szárazra az órát vízbe áztatás után. Különböző tényezők befolyásolhatják a vízálló képességet, a laboratóriumi állapot 50 méteres vízálló tesztje csak referenciaként szolgál.
Specifikáció

Kijelző mérete1,2 "
iOS kompatibilisIgen
Android kompatibilisIgen
Windows kompatibilisNem
Üzemidő>1 hét
VízállóságVízálló
Vízállósági szabvány5 ATM
Wi-FiNem
BluetoothIgen
GPSNem
GyroscopeNem
SIM foglalatNem
NFCNem
PulzusmérőIgen
GyorsulásmérőIgen
Üzenet és hívás kezeléseIgen
MikrofonNem
Alvás figyelésIgen
MagasságmérőNem
Elégetett kalória kijelzésIgen
Zene vezérléseNem
Tok mérete40,3x41x11,7 mm


^