Verbatim AWC-01 Webkamera Black
Verbatim AWC-01 Webkamera Black Verbatim AWC-01 Webkamera Black

Verbatim AWC-01 Webkamera Black

Video:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz
Gyártói cikkszám: 49578
Garancia: 24 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Teljes 1080p felbontás
A sokoldalú Verbatim AWC-01 webkamerával professzionálisan állíthatja be munkaterületét, akár otthon, akár az irodában van. Tartsa kristálytisztán videohívásait Full 1080p HD felbontással és 30 képkocka/mp sebességgel 2K felbontással. Az autofókusz funkció gondoskodik arról, hogy az arc tiszta maradjon a fényképezőgépen, míg az automatikus fehéregyensúly a jól exponált, élethű színeket állítja be, még gyenge megvilágítás mellett is. 75°-os látómezőjével a kamera rögzíti a fejet és a vállakat, valamint a háttér egy részét, így bepillantást enged a munkaterületbe.

Kiváló minőségű hang
Az AWC-01 beépített többirányú mikrofonnal van felszerelve, amely éles, tiszta hangzást biztosít közelről, miközben akár 4 méteres távolságból is felveszi a hangokat.
A webkamera levehető lencsevédővel is rendelkezik, amely nyugalmat biztosít, és védi az objektívet, amikor a fényképezőgép nincs használatban.

Sokoldalú rögzítési lehetőségek
A webkamera a bilinccsel a laptop képernyőjének tetejére rögzíthető. A bilincs csúszásgátló felülettel is rendelkezik, amely biztosítja, hogy használat közben stabil marad a laptopon vagy az asztalon. Használható állvánnyal is (nem tartozék), hogy tökéletes magasságot és elhelyezést biztosítson a videohívásokhoz.
A Verbatim AWC-01 webkamera a legnépszerűbb videokonferencia-szoftverek széles skáláját támogatja, többek között: Zoom, Teams, OBS, Facebook, YouTube, Xbox One, XSplit, Skype, Twitch és Google Meet.
Egyszerű és könnyen használható, csak csatlakoztassa az USB-A porthoz, állítsa be a munkaterületén, és máris készen áll
Specifikáció

Videó felbontásFull HD
MikrofonIgen
CsatolófelületUSB 2.0
FókuszAutófókusz


^