TrueCam M9 GPS 2.5K (with speed camera alert)
TrueCam M9 GPS 2.5K (with speed camera alert) TrueCam M9 GPS 2.5K (with speed camera alert) TrueCam M9 GPS 2.5K (with speed camera alert) TrueCam M9 GPS 2.5K (with speed camera alert) TrueCam M9 GPS 2.5K (with speed camera alert) TrueCam M9 GPS 2.5K (with speed camera alert) TrueCam M9 GPS 2.5K (with speed camera alert) TrueCam M9 GPS 2.5K (with speed camera alert) TrueCam M9 GPS 2.5K (with speed camera alert) TrueCam M9 GPS 2.5K (with speed camera alert)

TrueCam M9 GPS 2.5K (with speed camera alert)

LCD2", JPG, 2MP, H.265, MP4, 2,5K, MicroSDXC, WI-FI, 64g, 69x45x34mm
Gyártói cikkszám: TRCM9G25K
Garancia: 12 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
53 000 Ft

2.5K felbontás, radarokat jelző GPS, WiFi, mágneses rögzítés, kiváló minőségű éjszakai videofelvételek, szuperkondenzátor, sebességmérő, ideális szög 150°, 2" LCD, HU menü, parkolási mód, kiegészítő hátsó Full HD kamera és CPL szűrő, kiegészítők gazdag listája.

Vezetés 2.5K felbontással

Több pixel = nagyobb biztonság. Függetlenül attól, hogy Ön hivatásos vagy kezdő gépjárművezető, a TrueCam M9 az Ön ásza minden esetben, amikor vezetés közben valami történik. A 2.5K felbontás és a másodpercenkénti 30 képkocka elegendő részletet garantál az úttesten és annak közelében. Minden rendszám és személy felismerhető, így a videót szükség esetén könnyen használhatja bizonyítékként.

Csúcsminőségű éjszakai videó

Kameránk kitűnő sötétben vezetéskor, és a csúcsszínvonalú optikának köszönhetően legyőzi a versenytársakat. A szenzor még a városon kívüli sötét úton is képes annyi fényt hasznosítani, hogy láthatóvá váljon az autó környéke. A rendszámtáblák természetesen mindig olvashatók, és a kamerát csak minimálisan vakítja el a szembejövő autók fénye.

A pénzbírságok összege a zsebében marad

Kerülje el a felesleges pénzbírságokat - a világ 36 országának több mint 40 000 radarját és piros lámpás kereszteződését tartalmazó adatbázissal semmilyen bírság nem okoz majd kellemetlen meglepetést. Ezen kívül folyamatosan bővítjük az adatbázisunkat, és a frissítéseket mindig ingyen kapja. Ugyanakkor a GPS-nek köszönhetően a sebességet közvetlenül a videóban is megjelenítheti, vagy később ismét megteheti az útvonalat.

Diszkrét védelem a lehető legegyszerűbb telepítéssel

A TrueCam M9 keskeny profilú és szinte láthatatlan kialakítású, aminek köszönhetően egészen a szélvédő felső széléhez a tükör mögé helyezheti. Ott sehogyan nem akadályozza majd a kilátásban, és leparkolás után is otthagyhatja. A kamera mágneses tartóval történő rögzítése egyszerre villámgyors és kényelmes - bármikor bepattintható vagy kipattintható, és menet közben fixen tart.

Vezeték nélküli vezérlés mobiltelefonról

A Wi-Fi-nek köszönhetően a TrueCam M9 kezelése rendkívül egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy összepárosítja a telefonnal, és többé már nem is kell vele foglalkozni- a finomra hangolt alkalmazás mindent tökéletesen kezel. Felejtse el a kábeleket, töltse le azonnal és vezeték nélkül a videókat, a beállításokat pedig egykettőre megváltoztathatja.

Rekord élettartam és biztonság

A TrueCam M9-et hagyományos akkumulátor helyett számos előnyt kínáló szuperkondenzátorral táplálja. Nem bánja a szélsőséges hőmérsékleti ingadozásokkal, ütközés esetén teljesen biztonságos, és mindenekelőtt többszörös élettartam jellemzi, mivel nem kopik, mint egy elem. A kondenzátorral ellátott kamerának folyamatosan csatlakoztatnia kell az áramforráshoz, ami azonban az autós kamerák esetében teljesen természetes.

Kiegészítőkkel tegye még jobbá az M9-et

A TrueCam M9 már alapból mindent kínál, amire szüksége lehet a biztonságos vezetéshez. Ennek ellenére további hasznos kiegészítők állnak rendelkezésre, amelyeknek köszönhetően még többet kínálhat. Például a Full HD felvételt készítő visszapillantó kamera a hátsó ablakon, amely fedezi a hátát, vagy a polarizáló szűrő, amely eltávolítja a felvételről a műszerfal nemkívánatos fényvisszaverődéseit.

  

Specifikáció

Kijelző méret2 "
Állókép formátumJPG
Állókép felbontás2 MP
Mozgókép formátumH.265, MP4
Mozgókép felbontás2,5K
Memória típusaMicroSDXC
BluetoothNem
WI-FIIgen
Tömeg64 g
Méretek69x45x34mm
Vízálló tokkalNem


^