TrueCam M5 GPS WiFi Dash Cam Black
TrueCam M5 GPS WiFi Dash Cam Black TrueCam M5 GPS WiFi Dash Cam Black TrueCam M5 GPS WiFi Dash Cam Black TrueCam M5 GPS WiFi Dash Cam Black TrueCam M5 GPS WiFi Dash Cam Black

TrueCam M5 GPS WiFi Dash Cam Black

LCD2", JPEG, 12MP, H.264, MP4, FULL HD, MicroSD/MicroSDHC, WI-FI, 64g, 69x45x34mm
Gyártói cikkszám: TRCM5WGPSB
Garancia: 12 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

A piac leggyorsabban telepíthető autós kamerája
A mágneses tartónak köszönhetően a TrueCam M5 GPS WiFi egy másodperc alatt készen áll. Az új, speciális ütköző ezen kívül még szilárdabban és biztonságosabban rögzíti a kamerát. A kiegészítő polarizáló szűrő gyorsabb beillesztése érdekében az objektívet mágnessel láttuk el. Vezetés előtt és a leparkolást követően a kamera egyszerűen egyetlen másodpercet sem késik

Bizonyítékokkal teli full HD
A kamera képes nagy felbontással rögzíteni mindent, ami az autó előtt történik. Az ideális 150° látószög nem torzítja a képet, és a fontos tárgyak, például a rendszámtáblák továbbra is nagyok és olvashatók. A másodpercenkénti 30 képkocka sebesség még a gyors mozgást is képes kezelni, az 1080p felbontású csúcsminőségű optikai érzékelő pedig valódi videofelvétel minőséget kínál.

Kerülje el a büntetéseket
Szeretne megfelelő információkkal rendelkezni a világ 36 országának statikus radarjairól? A helyére pattintható mágneses GPS modullal már semmilyen sebességmérést sem áthaladást detektáló kereszteződés nem lepheti meg. Az adatbázisunkban mintegy 40 ezer helyszín szerepel, és az a lista folyamatosan bővül. A pozíció adatoknak köszönhetően a videón a saját haladási sebességét is megjelenítheti.

Teljes részletek sötétben is
A teljesen új lencsével és érzékelővel, amely a gyenge fényviszonyok között készített felvételhez optimalizált, elkészítettük az autós kamerák valaha készült legjobb éjszakai felvételeit. A kamera vezetés közben állandóan igazodik a változó környezeti feltételekhez. Ily módon még a településen kívüli, igazán gyenge fényviszonyok között is bizonyító erejű felvételeket készít. Az éles fényátmenetek jellemezte városi környezetben segít a WDR funkció - például az alagutakból való kihajtáskor.

Egyszerű kezelés wifi és telefon segítségével
Autós kameránk beépített WiFi-vel rendelkezik, amelynek köszönhetően a felvételek továbbítása és a beállítások módosítása gyerekjáték. Mindent megtehet vezeték nélkül, néhány kattintással, csupán az okostelefonja és az alkalmazásunk segítségével.

Pont jó méret szélvédőre
A TrueCam M5 GPS WiFi soha nem akadályozza a kilátást. Ennek ellenére azonban tökéletesen leolvasható széles látószögű 2″ kijelzővel rendelkezik. Ily módon könnyen megtekinthetői az utolsó felvétel és módosíthatók a beállítások. Matt fekete színének köszönhetően a kamera észrevétlenül megbújik, és a járókelők számára gyakorlatilag lehetetlen észrevenni.

Többszörös élettartam
Az autós kameránk hagyományos akkumulátor helyett szuperkondenzátort használ. Sokkal jobban kezeli a hőmérsékleti változásokat, megbízhatóbb, biztonságosabb és sokszorosan hosszabb az üzemideje. Felvételkészítéshez folyamatosan tápra kell csatlakoznia, ami azonban autós kamera esetében természetes elvárás.

Parkoló mód
A G-szenzornak köszönhetően a kamera a leparkolást követően is figyelemmel követi az eseményeket. Hagyja tápra kapcsolva, és aludjon nyugodtan - ha valaki hátulról beletolat, van róla bizonyítéka.
Specifikáció

Kijelző méret2 "
Állókép formátumJPEG
Állókép felbontás12 MP
Mozgókép formátumH.264, MP4
Mozgókép felbontásFULL HD
Memória típusaMicroSD/MicroSDHC
BluetoothNem
WI-FIIgen
Tömeg64 g
Méretek69x45x34mm
Vízálló tokkalNem


^