TrueCam M11 GPS 4K
TrueCam M11 GPS 4K TrueCam M11 GPS 4K TrueCam M11 GPS 4K TrueCam M11 GPS 4K TrueCam M11 GPS 4K TrueCam M11 GPS 4K TrueCam M11 GPS 4K TrueCam M11 GPS 4K TrueCam M11 GPS 4K

TrueCam M11 GPS 4K

LCD2", JPG, 8MP, H.265, MP4, 4K, MicroSDXC, WI-FI, 64g, 69x45x34mm
Gyártói cikkszám: TRCM11G4K
Garancia: 12 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
54 200 Ft

Autós kamera, 4K/30fps felbontás, GPS, csúcsminőségű éjszakai videó, több mint 40 ezer radart tartalmazó adatbázis, Wi-Fi és alkalmazás alapú vezérlés, mágneses tartó, láthatatlan kivitel, szuperkondenzátor, sebességmérő, kiegészítő hátsó Full HD kamera.

Mindig éles bizonyítékok 4K-ban

A TrueCam M11 megszabadítja a közutakon előforduló kiszámíthatatlan helyzetek miatti félelmeitől. Bármi is törtnénik vezetés közben, a 4K minőségű csúcsszínvonalú felvételnek köszönhetően egyértelmű bizonyítékok állnak majd a rendelkezésére. A nagy felbontás nagyszerű, mert még a kicsi és távoli objektumok is minőségromlás nélkül felnagyíthatók, így minden rendszám és közlekedési tábla olvasható marad.

Ne szponzorálja a rendőrséget bírságokkal

Ne fizessen felesleges bírságokat - a kamera időben figyelmezteti Önt, hogy ajánlatos levennie a lábát a gázpedálról. A TrueCam M11 több mint 40 ezer radarról és a piroson való áthaladást felismerő kereszteződésről tud a világ 36 országában. Folyamatosan bővítjük az adatbázisunkat, és a frissítéseket mindig ingyen kapja. A radarokra vonatkozó figyelmeztetések mellett a GPS a sebesség közvetlen megjelenítését vagy akár az útvonal megfordítását is lehetővé teszi a videóban.

Diszkrét megjelenés és villámgyors telepítés

A mágneses tartó szilárdan rögzíti a kamerát, és annak helyre kattintása, illetve a levétele csak másodpercek kérdése. A kátyús út zökkenői sem lepik meg. A kis méret lehetővé teszi a kamera visszapillantó tükör mögé rejtését, ahol az nem akadályozza a kilátást, és ahol leparkoláskor is otthagyható.

Éjszaka is maximális részletesség

A TrueCam kamerák sötétben hosszú távon megverik a piaci versenytársaikat. Az M11 esetében a nagyszerű éjszakai videót 4K felbontásúra transzponáltuk. A csúcsminőségű optikának köszönhetően több fény jut el az egyes pixelekbe, így városon kívüli sötét utakon is kiválóan látható lesz az autó környezete. Az érzékelő elbánik a szembejövő autók elvakító fényeivel is.

Kényelmes vezérlés telefonról

Egyszer összepárosítja, a helyére kattintja az autóban, és többször már hozzá sem kell nyúlnia - a beépített Wi-Fi-nek és a praktikus mobilalkalmazásnak köszönhetően a kamera a telefonjáról vezérelhető. Élvezze a minimális számú kábelt és a gyors vezeték nélküli videóátvitelt. A beállításokat egyszerűen távolról is módosíthatja.

Szuper-kondenzátornak köszönhető hosszú élettartam

Hagyományos akku helyett a TrueCam M11 szuperkondenzátort használ, amely nem bánja sem a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokat, sem az ütéseket. Vezetés közben az autóban teljesen biztonságos, ráadásul az akkuhoz képest többszörös az élettartama, mivel a tulajdonságai az időben nem változnak. A kondenzátorral rendelkező kamerának állandó energiaforrásra van szüksége, ami az autóban nem jelent gondot.

Hátul is szemek és egyéb kiegészítők

A csomag mindent tartalmaz, amire szüksége lehet a biztonságos vezetéséhez a TrueCam M11-gyel. A biztonsági lehetőségek azonban könnyen bővíthetők, például egy hátsó Full HD kamerával, amely őrzi mind a csomagtartóját, mind a lökhárítóját. Hasznos lehet egy polarizáló CPL-szűrő is, amely eltávolítja a műszerfal nem kívánt visszatükröződését a videóból.

Specifikáció

Kijelző méret2 "
Állókép formátumJPG
Állókép felbontás8 MP
Mozgókép formátumH.265, MP4
Mozgókép felbontás4K
Memória típusaMicroSDXC
BluetoothNem
WI-FIIgen
Tömeg64 g
Méretek69x45x34mm
Vízálló tokkalNem


^