TrueCam A7S GPS (with speed camera alert)
TrueCam A7S GPS (with speed camera alert) TrueCam A7S GPS (with speed camera alert)

TrueCam A7S GPS (with speed camera alert)

LCD2,7", JPEG, 12MP, H.264, MP4, FULL HD, MicroSD/MicroSDHC, 97g, 103x51x41mm
Gyártói cikkszám: TRCA7S
Garancia: 12 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
61 800 Ft

1296p felbontású videofelvétel, GPS és radarérzékelés, szuperkondenzátor, meggyőző videó akár éjszaka, eredeti kialakítás, WDR, cseh menü, mozgásérzékelés, automatikus bekapcsolás, G-szenzor, hurokfelvétel, Micro SD akár 64 GB-ig, háttérvilágítású gombok, gazdag kiegészítők.

Csúcsszínvonalú Full HD + új chippel


Az év termékének többszörös nyertese és több tízezer eladott darab. Az autós kamerák közötti valódi legenda most még jobb. A TrueCam A7s bizonyítottan garantálja, hogy ha bármi történik út közben, Önnek a későbbi viták esetére bizonyítékai lesznek a kezében. Az első osztályú Full HD+ felbontású videofelvétel rögzíti az összes fontos tárgyat, például a rendszámtáblákat, közlekedési táblákat, illetve az emberek arcait. A közelmúltban ezt a német autópálya-rendőrség által használt modellt továbbfejlesztettük egy olyan egy új chipsettel, amely - éjjel-nappal - napjaink legbizonyítóbb erejű videóit készíti.

Megszabadítja a fix radarok miatti bírságoktól

A beépített GPS-nek és a szakaszmérés-adatbázisnak köszönhetően Ön pontosan tudja, hol ajánlott lassítani - a kamera 36 ország több mint 40 000 radarjára képes időben hangosan figyelmeztetni. Ingyenes frissítések. A GPS-ből származó adatok azonban mindig hasznosak - később a PC-alkalmazásban ismét végigjárhatja az útvonalat és közvetlenül a videóban is megjelenítheti a sebességet. Ez elkerüli az arra vonatkozó spekulációkat, hogy nem ment-e túl gyorsan.

  

Az intelligens tartó időt takarít meg

A TrueCam A7 készülékkel elég egyszer rögzíteni a tartót, utána már elég csupán bepattintani a kamerát a helyére. Nem vár Önre semmilyen mindennapos türelemjáték a kábelek kimotozása vagy a kamera megfelelő szögeinek beállítása tekintetében. Az intelligens tartók saját táppal rendelkezik, így ha már egyszer beállította be, többé nem kell vele foglalkoznia - azonnal indulhat. Megbízható rögzítés mind a szélvédőn, mind a műszerfalon.

A super kondenzátornak köszönhetően hosszú élettartam

A szuperkondenzátornak és az akkumulátornak köszönhetően a TrueCam A7s mindkét megoldás előnyeit ötvözi. A szuperkondenzátor kiválóan alkalmazható az autós kamerákban, mivel nem zavarják a szélsőséges hőmérséklet-különbségek, és hosszú éveken át biztosított a kiváló állapota. Ugyanakkor folyamatosan csatlakoznia kell a tápra. Ezzel szemben a zseblámpa ugyan idővel gyengül, de biztosítja, hogy az ember megfoghatja a kamerát, és az autón kívül is készíthet vele felvételt. Ideális kombináció!

 

Prémium asszisztencia rendszerek

A TrueCam A7 segíti a biztonságos célba érést. Beépített LDWS, azaz Lane Departure Warning System segédrendszerrel rendelkezik ugyanis, amely jól hallhatóan figyelmeztet a nem tervezett sávelhagyás veszélyére. Ez különösen mikroalvás vagy figyelmetlenség esetén fordul elő.

          
Specifikáció

Kijelző méret2,7 "
Állókép formátumJPEG
Állókép felbontás12 MP
Mozgókép formátumH.264, MP4
Mozgókép felbontásFULL HD
Memória típusaMicroSD/MicroSDHC
BluetoothNem
WI-FINem
Tömeg97 g
Méretek103x51x41mm
Vízálló tokkalNem


^