Thrustmaster TWCS Throttle (PC)

Thrustmaster TWCS Throttle (PC)

Gázkar, PC, USB
Gyártói cikkszám: 2960754
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
37 700 Ft

A TWCS gázkart haladó pilótáknak tervezték, akik átfogó, ergonomikus, kényelmes és precíz gázkart keresnek a valósághű repülési élményért játék közben.

TWCS (Thrustmaster fegyvervezérlő rendszer) gázkar
A bal kezével növelje a harci sebességet, és irányítsa űrhajóját vagy vadászrepülőjét. A TWCS fojtószelep alacsonyabb pozíciója a kvadráns alapú rendszerekhez képest páratlan kényelmet biztosít.
a TWCS fojtószelep 14 gombot és egy 8 irányú PoV kalapkapcsolót tartalmaz, amelyek a joystick gombjaival egészülnek ki. Ez összesen 5 tengelyt, 30 gombot és két 8 irányú PoV-t biztosít a játékosok számára – plusz 3 extra tengelyt az opcionális TFRP kormányon* keresztül. A TWCS fojtószelep 5 tengelyt és egy hátsó RJ12 csatlakozót tartalmaz, amely 3 további tengelyt kínál a külső opcionális TFRP kormányon* keresztül a Thrustmaster repülési termék ökoszisztémájából.
*Külön kapható.

S.M.A.R.T™ technológia
Egyedülálló csúszósín-rendszer a tökéletesen sima gázkar csúszás érdekében - precíz és kényelmes, 3,2 hüvelykes/80 mm-es mozgási tartomány a precíz manőverekhez. A meghúzó csavar segítségével a felhasználók saját ízlésüknek megfelelően állíthatják be a kar súrlódási szintjét.

Thrustmaster advanced repülési ökoszisztéma
Ezek a termékek egy sor repülésszimulációs perifériához tartoznak, amelyek egymással együtt használhatók: egy teljes ökoszisztéma, amely az FCS repülési karral, a TWCS gázkarral, a TFRP kormánypedálokkal* és az MFD* (Multi-Functional Display) pilótafülke panelekkel rendelkezik. Ezek az elemek a T.A.R.G.E.T fejlett programozószoftverrel** is kompatibilisek. * Külön eladó.
** Ingyenes, letölthető a http://ts.thrustmaster.com webhelyről.

T.A.R.G.E.T fejlesztő szoftver: programozzon akár 256 gombot a repülő rendszerben
Thrustmaster Advanced pProgramming Graphical Editor szoftver: kombinálja más Thrustmaster eszközökkel (hogy azokat egyetlen USB-eszközként ismerje fel), és töltsön be vagy hozzon létre egyedi leképezési profilokat minden játékhoz. Testreszabhatja saját profiljait a legtöbb Thrustmaster repülésvezérlő fejlesztéséhez, és ossza meg őket a Thrustmaster közösséggel.
** Ingyenes, letölthető a http://ts.thrustmaster.com webhelyről.

Ergonómikus kialakítás az optimális kényelemhez és pontossághoz
Kialakításának és ergonómiájának köszönhetően a TWCS fojtószelep többféle felismerhető funkcióval látja el a játékosokat, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyabbak és pontosabbak legyenek repülés közben. A repülésvezérlőkhöz való fokozott hozzáférés még fontosabbnak bizonyul, amikor a játékosok teljesen elmerülnek a VR-kompatibilis játékok által nyújtott kivételes repülési élményben. A gázkar a legjobb módja annak, hogy a keze ügyében tudjon számos műveletet.
Specifikáció

TípusGázkar
PlatformPC
CsatolófelületUSB


^