Thrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány Black
Thrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány Black Thrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány Black Thrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány Black Thrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány Black Thrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány Black Thrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány Black

Thrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány Black

Kormány/pedál szett, PC/XBOX ONE, USB, Kormányváltó, Két pedálos, Force feedback
Gyártói cikkszám: 4460136
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
88 500 Ft

A TMX kormánya Thrustmaster abszolút aranyszínvonala a virtuális motorsportok világában, óriási előnyt jelent minden versenyrajongó számára, akik jobban belemerülnek a játékba.

TMX: realisztikus émény a versenyekben XBOX One és PC eszközökön
A Racing sim rajongók imádni fogják a kormány érzékeny és csendes Force Feedback funkcióját, amellyel még jobban belemerülhetnek a játékokba a valós körülményekhez hihetetlenül közeli érzésekkel. A TMX-et a különböző típusú pilóták szem előtt tartásával hozták létre: ergonomikus kialakítása és a kerékbe épített technológiai skálája tökéletesen alkalmazkodik minden versenyjáték stílushoz (Rally, F1, NASCAR és még GT is). A kormányhoz 2 pedálos pedáékészlet tartozik, amely minden körülmények között hatékonyan működik.

Realisztikus méret
A kormány átmérője 11 hüvelyk/28 centiméter: így biztosítja a sokoldalúságot, és teszi ezzel a kormányt tökéletessé minden játéktípushoz. Tapasztalja meg a különböző versenypályák izgalmait - intenzív F1 és rally versenyeket, valamint mindenféle más négykerekű szórakozást.

900°-os elforgathatóság
A kormány 2.5 kör fordulatra képes, így egy soha nem látott szintű kontrollt érhet el kanyarodás közben. A TMX nagyon széleskörű forgatási szöget kínál (270°-tól 900°-ig), így minden virtuális pilóta a lehető legnagyobb pontosságot érhet el, legyen az bármilyen verseny.

100% fém szekvenciális váltók
A TMX nagy szekvenciális lapátváltókkal rendelkezik, amelyek teljes egészében fémből készültek.
A nagyon nagy teljesítményű autókban található lapátváltókhoz hasonlóan ergonomikus kialakításuk kiváló kezelhetőséget tesz lehetővé – sima és határozott sebességváltás mellett.

Nagy teljesítményű erővisszajelzés
A T150 (PS4/PC) és TMX (Xbox One/PC) kormányokba beépített Force Feedback nagyon jól alkalmazkodik mindenféle stílushoz, számos teljesítménybeállítási lehetőséggel. Ez a rendkívül érzékeny Force Feedback a kormányon lehetővé teszi a virtuális vezetők számára, hogy olyan pontossággal manőverezzenek, amelyre szükségük van ahhoz, hogy folyamatosan javítsák teljesítményüket a játékokban.

Csendes kialakítás
A T150 (PS4/PC) és a TMX (Xbox One/PC) egyedi szíjtárcsás Force Feedback rendszere a Thrustmaster versenykerekek által nyújtott végső előnyt képviseli.
Ez a rendszer lehetővé teszi a hangok továbbítását a motorból, miközben sima érzést biztosít – a Force Feedback teljesítmény intuitív vezérléséhez.

TH8A kompatibilitás
A T150 (PS4/PC) és a TMX (Xbox One/PC) kompatibilis a TH8A-val – egy 100%-ban fém váltó –, valamint a T3PA-val – a népszerű Thrustmaster 3 pedálos pedálkészlettel (mindkettő külön megvásárolható). A TH8A dizájnját a valós autóipar ihlette (levehető váltógombbal), és két különböző váltási stílust tesz lehetővé: H-minta (7+1) vagy szekvenciális (+/-).
Specifikáció

TípusKormány/pedál szett
PlatormPC/XBOX ONE
CsatolófelületUSB
VáltóKormányváltó
PedálKét pedálos
Vibrációs funkcióNem
Force feedbackIgen


^