Thrustmaster TCA Quadrant Boeing Edition Grey
Thrustmaster TCA Quadrant Boeing Edition Grey

Thrustmaster TCA Quadrant Boeing Edition Grey

Gázkar, PC/XBOX ONE/X/S, USB
Gyártói cikkszám: 4060219
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
53 900 Ft

Akár egy álom
A TCA Quadrant Boeing Edition egy légiközlekedési rendszer, amelyet a Boeing és az Xbox is hivatalosan engedélyezett Xbox One és Xbox Series X|S számára. PC-vel is kompatibilis. A TCA Boeing Edition, a Thrustmaster új zászlóshajója polgári repülési termékcsaládja egy olyan termékcsalád, amely élvonalbeli új funkciókat tesz lehetővé, egy nagyon specifikus célt szem előtt tartva: a különböző vezérlések, repülési kinematika és az igazi Boeing-pilóták által tapasztalt érzések megismétlése a vezérlőknél. egy Boeing utasszállító.

Cserélhető karok
Az összes gázkar (4 tartozék) felcserélhető, ami kétkezes repülési élményt tesz lehetővé annak köszönhetően, hogy a sebességfék- és a csappantyús karokat a felhasználó által választott pozícióba lehet helyezni.

A Boeing lineáris ellenállásának valós érzete
A valódi Boeing Dreamliner gázkar szett által ihletett, így a TCA Quadrant Boeing Edition megismétli azt a tényleges ellenállási erőt, amelyet a pilóták éreznek, amikor a tolókarokat felfelé vagy lefelé mozgatják.

Boeing robotpilóta
A TCA Quadrant Boeing Edition az ikonikus Boeing robotpilóta funkciót tartalmazza a repülőgép magasságának, sebességének és irányának valósághű szabályozásához. Ennek a forgógombnak a kialakítását és működését is az igazi Boeing Dreamliner gázkar negyed ihlette.

Mágneses technológia
A TCA Quadrant Boeing Edition szabadalmaztatott H.E.A.R.T mágneses technológiát tartalmaz a sebészeti precizitás érdekében (16 bites felbontás) a gázkar-kvadráns mind a 3 tengelyén.

Specifikáció

TípusGázkar
PlatformPC/XBOX ONE/X/S
CsatolófelületUSB


^