Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition Gázkar Black/Blue
Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition Gázkar Black/Blue Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition Gázkar Black/Blue Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition Gázkar Black/Blue

Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition Gázkar Black/Blue

Gázkar, PC, USB
Gyártói cikkszám: 2960840
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
33 700 Ft

Ikonikus Airbus kezelőrendszer
A TCA Quadrant Airbus Edition 8 ergonómikus fizikai műveletgombokat tartalmaz (plussz 8 virtuális gombot a tolókaron, így összesen 16 gomb található rajta), amelyek az Airbus utasszállító vezérlőjének másolata (A320neo típus). Élvezze a valósághű érzetet, amikor a fojtószelep negyed gombjait, reteszeit és egyéb kezelőszerveit használja - akár egy igazi repülőgép-kapitány.

Kettős nyomókar
A TCA Quadrant Airbus Edition két különálló tolókarral rendelkezik, amelyeket az utasszállítón talált valódi megfelelőik ihlettek. A négymotoros (Airbus A380 típusú) repülőgépek még valósághűbb használatához két fojtószelep-negyed összekapcsolható(a további fojtószelep-negyed külön megvásárolható), így kettő helyett négy tolókarhoz férhet hozzá!

Univerzális noymásirányító
A TCA Quadrant Airbus Edition beépített tolóerő-visszaváltó mechanizmussal rendelkezik, amely teljesen működőképes utasszállító repülőgépeken, könnyű repülőgépeken és szállító repülőgépeken.

Mágneses technológia
Az érintésmentes H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) rendszer potenciométerek nélkül korlátlan élettartamot biztosít a fojtószelep kvadránsának, és optimális pontosságot biztosít a repülés során.

Bármilyen típusú repülőjármű irányítása
A lépcsős üzemmódot az Airbus repülőgépeken található megfelelője ihlette, ikonikus reteszekkel.A mechanikus választókkal letilthatja a reteszeket és a tolóerő irányváltókat (a lineáris tengely módra váltáshoz), bármilyen típusú repülőgép rugalmas vezetéséhez.

Airbus TCA Aviation ökoszisztéma
Az Airbus TCA (Thrustmaster Civil Aviation) ökoszisztéma számos opcionális kiegészítőt kínál, így jobban elmerülhet a játékokban. Tekintse meg a TCA Sidestick Airbus Edition-t, a TCA Quadrant Add-On Airbus Edition-t, a TM Flying Clamp-et és a híres TFRP kormányrendszert (mindegyik külön vásárolható meg) a lélegzetelállító repülésekhez.

Specifikáció

TípusGázkar
PlatformPC
CsatolófelületUSB


^