Thrustmaster T.Flight Stick X USB Joystick Black

Thrustmaster T.Flight Stick X USB Joystick Black

Joystick, PC/PS3, USB
Gyártói cikkszám: 2960694
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén: 1-2 munkanap
14 800 Ft

Thrustmaster T.Flight Stick X, Joystick kormányvezérléssel, újraprogramozható gombok és tengelyek, forgó fogantyú, integrált fojtószelep, tűzkapcsoló, PC/USB-kompatibilis

Minden egyben joystick Pc-hez
A T.Flight Stick X egy precíz, stabil és teljes joystick kezdő pilóták számára, akik fejleszteni szeretnék virtuális repülési készségeiket. A Plug&Play joystick kompatibilis az összes számítógépes repülésszimulációs játékkal, valamint egyedülálló ergonomikus kialakításának köszönhetően bármilyen típusú játékhoz használható: polgári és kereskedelmi repülésekhez, űrkalandokhoz stb..

Programozható műveletgombok és tengelyek
Használja ki a joystick adottságait a 12 műveleti gombbal és 4 tengellyel, amelyek mindegyike nagymértékben programozható, valamint beépített gázkarral is rendelkezik.

Forgatkormány
Kötelező kellék a gyors, intuitív, hatékony kezeléshez mindenképpen, bármilyen játéktípusban. A fogantyú forgása a helyén rögzíthető, így valóságosabb repülési élményt érhet el.

Sokoldalú trigger
A fékkioldó tökéletesen illeszkedik a polgári repüléshez, míg a gyorstüzelés opciót felhasználhatja a katonai repülések során.

Integrált fojtószelep
Az integrált fojtószelep a súlyozott alap része, így biztosított az optimlis és ergonomikus elhelyezés, valamint valósághű reakciókat biztosít.

Specifikáció

TípusJoystick
PlatformPC/PS3
CsatolófelületUSB


^