Thrustmaster T.Flight Full Kit X
Thrustmaster T.Flight Full Kit X Thrustmaster T.Flight Full Kit X Thrustmaster T.Flight Full Kit X

Thrustmaster T.Flight Full Kit X

Joystick/gázkar/pedál szett, PC/XBOX ONE/X/S, USB
Gyártói cikkszám: 4460211
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
71 400 Ft

Minden egyben, kompakt megoldás a teljes elmerülés érdekében
Az Xbox One első plug-and-play joystickja, a T.Flight Hotas One a következő generációs Xbox Series X|S konzolokkal is kompatibilis. Ergonómikus, valósághű kialakításának köszönhetően, amelyet a repülőgép repülésvezérlő rendszerei ihlettek, ez a joystick hihetetlen mértékű elmerülést tesz lehetővé Xbox konzolokon.

Precíz, sokoldalú és sima kormány
Speciális funkciók az optimalizált élmény érdekében. Ezek az első kormánypedálok, amelyek a S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track) csúszósínrendszerrel rendelkeznek: technológiai csoda 4 csúszósínnel, ipari minőségű alumíniumbl, a hihetetlenül sima csúszó mozgás érdekében. Önközpontú kormánytengellyel rendelkezik a sima és kiegyensúlyozott mozgás érdekében, valamint hosszú hatótávolsággal a kkormánytengelyen a precíz manőverekért.

Kompakt és praktikus
A T.Floght Hotas One leszerelhető és két ellentétes irányba is állítható:
 - Leválasztva az autentikus pilótaélményért
 - Csatlakoztatva a nagyobb stabilitásért és a kevesebb helyigényért

Realisztikus, ergonómikus joystick
A joystick ergonómikus kialakítása minden típusú repüléshez illeszkedik. A nagy kéztámasz segít kezét egy nagyon stabil de kényelmes helyzetben tartani játék közben, így könnyen reagálni tud a finom mozdulatokra is. Állítsa be a kar ellenállását igényeinek és preferenciáinak megfelelően.

Egy joystick az összes típusú repülési élményhez
A joystick realisztikus, ergonómikus kialakítása minden típusú repüléshez alkalmazkodik. A széles kartámasz segít a játékosoknak kezüket egy nagyon stabil pozícióban tartani, így a kar könnyen reagál a kis mozgatásokra is. Állítsa be a kar ellenállását saját szükségleteinek és preferenciáinak megfelelően. Az alap súlyozott a nagyobb stabilitás érdekében játék közben.

S.M.A.R.T™ technológia
Egyedülálló csúszósín-rendszer a tökéletesen sima gázkar csúszás érdekében - precíz és kényelmes, 3,2 hüvelykes/80 mm-es mozgási tartomány a precíz manőverekhez. A meghúzó csavar segítségével a felhasználók saját ízlésüknek megfelelően állíthatják be a kar súrlódási szintjét.

Thrustmaster repülésszimulációs ökoszisztéma
A TFRP kormányrendszer elengedhetetlen minden játékos számára, aki élvezi a repülésszimulációs játékokat. A TFRP nagyobb elmerülést tesz lehetővé: a kormányt és a fékeket lábbal vezérelheti, csakúgy, mint egy valódi repülőgép esetében.

Két különböző fékpedál az optimális repülési élményért
A két különböző fékpedál a legtöbb felhasználó számára ideális, 10 hüvelyk/25 centiméter hosszúak (12/45-ös cipőméretekig). A differenciálfék tengelyét a lekerekített központi tengelyen lévő markolat azonosítja.

 
Specifikáció

TípusJoystick/gázkar/pedál szett
PlatformPC/XBOX ONE/X/S
CsatolófelületUSB


^