Thrustmaster eSwap S Pro Controller for PC and Xbox Series X/S Gamepad Black
Thrustmaster eSwap S Pro Controller for PC and Xbox Series X/S Gamepad Black Thrustmaster eSwap S Pro Controller for PC and Xbox Series X/S Gamepad Black Thrustmaster eSwap S Pro Controller for PC and Xbox Series X/S Gamepad Black

Thrustmaster eSwap S Pro Controller for PC and Xbox Series X/S Gamepad Black

PC/XBOX Series X/XBOX Series S, USB 2.0, Vibrációs funkció
Gyártói cikkszám: 4460225
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
42 600 Ft


Érje el céljait
Kifejezetten céljai tökéletesítéséhez készült, az ESWAP S PRO Controller új generációs (NXG) analóg mini-gombokkal készült, a fokozott pontosság és a 2 millió kattintással hosszabb élettartam érdekében. Bármi is történik, nem hibáztathatja kontrollerjét - mert soha nem fogja cserbenhagyni.

Tökéletes méretezés
Uralja a harcokat, sajátítsa el az összes átlós mozdulatot a 4 tapintásos kapcsolóval ellátott D-padnak köszönhetően,melyet a fantasztikus reakciókészség érdekében terveztek. Hihetetlenül egyszerűen kapcsolhatja össze az összes kombót – a mindössze 0,02 hüvelyk / 0,45 mm-es aktiválási távolságnak köszönhetően.

Szuper responzív gombok
Használja ki mindenképp a szuperreszponzív kattintásokat, amelyeket a vezérlő gombjai tesznek lehetővé -  64%-kal gyorsabbak, mint a szabványos membránalapú gombok (a laboratóriumi körülmények között tesztelve), és több mint 5 milliószor használhat. A válaszidő közel nulla, a gombok aktiválási távolsága 0,01 hüvelykre / 0,3 mm-re csökkent.

Az Ön döntése
Nem kell megtanulnia alkalmazkodni a vezérlőhöz, mivel az fog alkalmazkodni Önhöz. Az ESWAP S PRO CONTROLLER segítségével beállíthatja a triggerek fizikai mozgását, valamint aktiválási érzékenységét. A kontroller könnyen alkalmazkodik saját személyes preferenciáihoz és játékstílusához!

A sajt játékstílusa
Szabja testre a játékmódot – a két rendkívül praktikus kiegészítő gombnak köszönhetően, amelyek közvetlenül a játékvezérlőn keresztül konfigurálhatók, és amelyek az ESWAP S PRO CONTROLLER hátulján találhatók.

Teljesen testre szabható
Könnyen konfigurálhatja az ESWAP S PRO CONTROLLER összes beállítását: újratervezheti a vezérlőket, beállíthatja az érzékenységet, módosíthatja a holt zónákat, importálhat és exportálhat játékprofilokat, valamint beállíthatja a rezgések erejét. A ThrustmapperX szoftver elérhető Windows rendszeren, közvetlenül az Xbox menüből érhető el!

Specifikáció

PlatformPC/XBOX Series X/XBOX Series S
CsatolófelületUSB 2.0
Vibrációs funkcióIgen
Analóg joystick Nem


^