Tenda W18E AC1200 Dual-Band Gigabit Wireless Hotspot Router
Tenda W18E AC1200 Dual-Band Gigabit Wireless Hotspot Router

Tenda W18E AC1200 Dual-Band Gigabit Wireless Hotspot Router

300/867Mbit, 3xWAN, 4xLAN, Dual Band
Gyártói cikkszám: W18E
Garancia: 60 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
18 500 Ft

A W18E vezeték nélküli hálózatot biztosít kis irodákban, internetkávézókban, nagy házakban stb. Kompatibilis a 802.11a/n/ac szabvánnyal, és akár 1200 Mbps vezeték nélküli sebességet biztosít. Külső teljesítményerősítővel és 4 nagy erősségű antennával rendelkezik, így kiváló vezeték nélküli lefedettséget és kiváló minőségű wifi-kapcsolatot biztosít a mobil felhasználók számára. A 11ac kétsávos, 5G sávkormányzást, vezeték nélküli optimalizálási technológiát alkalmaz vezeték nélküli felhasználói kapacitás javítása és a kiváló minőségű Wi-Fi kapcsolat biztosítása érdekében.

Nagy sűrűségű felhasználói hozzáférés
11ac kétsávos 1167 Mbps sebesség, méltányos adásidő, 5G sávkormányzás stb. vezeték nélküli optimalizálási technológia alkalmazása a vezeték nélküli felhasználói kapacitás javítása és a magas minőségű Wi-Fi kapcsolat biztosítása érdekében.

Intelligens sávszélesség-szabályozás
W18E funkciók intelligens sávszélesség-kezeléssel. A sávszélesség elfogyásának elkerülése érdekében automatikusan beállítja az egyes felhasználók letöltési és feltöltési sávszélességét az összes felhasználó sávszélesség-használatának megfelelően.

Több WAN terhelési egyensúly
A W18E 3 WAN portot támogat. Sávszélesség-átlagolást tud megvalósítani két WAN port alap IP-csoport között. Ezenkívül fenntartja a sávszélesség-bővítés lehetőségét a jövőben.

Beléptető oldal
A W18E integrálható a beléptető oldal szolgáltatással. Egy céloldal jelenik meg, amikor a mobileszköz csatlakozik a wifi-hálózathoz. A felhasználónév és jelszó megadása után a felhasználó hozzáférhet az internethez.

PPTP/L2TP/IPSec szerver
A W18E több VPN-protokollt támogat, beleértve az IPsec-et, a PPTP-t és az L2TP-t kliens/szerver módban. Könnyen beállítható egy biztonságos adatkapcsolat a fióktelep és a központ között LAN-LAN/Client-to-LAN módban.


Specifikáció

Sebesség300/867 Mbit
WAN port3 db
LAN port4 db
Dual BandIgen
Tri BandNem
Quad BandNem
3GNem
4GNem
5GNem
SIMNem


^