Tenda W12 Wireless Access Point White

Tenda W12 Wireless Access Point White

Access point, LAN:1, LAN:10/100Mb, 2.4 GHz:300Mbit, 5 GHz:867Mbit, Dual Band
Gyártói cikkszám: W12
Garancia: 60 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Az AC1200 Dual Band Gigabit In-Wall Access Point (AP) a Tenda nagy teljesítményű vezeték nélküli hozzáférési pontja, amelyet szállodai szobákhoz, villákhoz, nagy apartmanokhoz, KTV-rekeszekhez és más hasonló helyekre terveztek. Az IEEE 802.11ac protokollnak és a Wave 2 szabvánnyal kompatibilis, valamint a MU-MIMO technológiával ellátott AP-k a sorozathoz tartozó hozzáférési pontok akár 1167 Mbps-os kétsávos egyidejű vezeték nélküli sebességet is támogatnak.

100+ szín elérhető
Szabványos 86 mm-es panelkialakítás, mindössze 10 mm-es felső burkolat vastagság, 4 alapszínben kapható: fehér, arany, fekete és szürke. Több mint 100 színű matrica közül választhat, amelyek bármilyen stílushoz passzolnak.

Kétsávos Gigabit vezetékes/vezeték nélküli
Akár 1000 milliós hálózati port-sebességgel és 1200 milliós vezeték nélküli sebességgel, amely támogatja a Gigabit osztályú üvegszálas szélessávot, a W12 segít a szállodai szobáknak, tárgyalóknak, nagy lakosztályoknak/villáknak és szórakozóhelyeknek belépni a Gigabit WiFi korszakába.

A legújabb WAVE 2.0 vezeték nélküli technológiával
hozzáférést biztosít akár 50 eszközhöz
Támogatja a WAVE2.0 MU-MIMO technológiát, egyetlen hozzáférési pont minden vezeték nélküli eszközzel egyszerre tud kommunikálni, így akár 50 ember élvezheti egyszerre az online játékokat vagy a streaming videókat késés nélkül.

RF jel optimalizálása, teljes lefedettség 2 szobára
Független RF chip kialakítás, WiFi jelfeldolgozás és tápegység leválasztás, elektromágneses interferencia mentesség, nagy teljesítményű antenna. A W12 akár 2 egymás melletti szállodai szobát le tud fedni holtpontok nélkül.

Band Steering (először 5G) a hálózati teljesítmény garantálása érdekében
Intelligens frekvenciasáv kiosztás, amelyekhez vezeték nélküli eszközök csatlakoznak, és az 5 GHz-es vezeték nélküli eszközök prioritásként az 5 GHz-es RF-hez kapcsolódnak, így a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávok terhelése is kiegyensúlyozottabb, elkerülve a 2,4 GHz-es csatornákon felhalmozódó vezeték nélküli terminálok okozta hálózati torlódást, ezzel is javítva a teljesítményt.

Támogatja a szabványos PoE tápegységet a könnyebb telepítés érdekében
Szabványos PoE tápegység használata esetén nincs szükség külső tápegységre, minden hozzáférési pontnak csak egy hálózati kábelre van szüksége az adatok és az energia egyidejű átviteléhez, nem kell módosítani az eredeti vezetékelrendezést
Specifikáció

TípusAccess point
LAN port1
LAN sebesség10/100Mb
2.4 GHz sebesség300 Mbit
5 GHz sebesség867 Mbit
KültériNem
Dual BandIgen
Tri BandNem


^