Tenda TEG1016D 16-port Gigabit Ethernet Switch

Tenda TEG1016D 16-port Gigabit Ethernet Switch

16xport, Fémház, 16xGigabit
Gyártói cikkszám: TEG1016D
Garancia: 60 hónap
Rendelés esetén: 1-2 munkanap
29 800 Ft

16-Port Gigabit Ethernet Switch
A TEG1016 egy 16 portos Gigabit-es switch amely támogatja a MDI/MDIX-t. Az eszköz 32Gbps sávszélességet biztosít, így tökéletes megoldást nyújt olyan kis hálózatok kiépítéséhez, amelyek nagy sávszélességgel dolgoznak.
11 inch-es kompakt fém házzal vannak felszerelve, amit egyszerűen lehet az asztalra vagy a polcra tenni, így könnyen bárhonnan el tudja látni az otthonát vagy irodáját. A gyártó mellékelt hozzá egy U szerelőkészletet is.

Tenda TEG1016D 16*10/100/1000 Mbps automatikus egyeztető RJ45 portok, akár 2000 Mbps full duplex átviteli sebességre is képesek, vonalsebességű továbbítás minden porton és nagy gyorsítótár-kapacitás biztosítja a nagy fájlok időben történő átvitelét és a stabil streaming videót . Maradjon kapcsolatban akár 7*24 órán át.

Kiváló villámvédelem a portokban
A professzionális integrált villámvédelmi áramkör lehetővé teszi, hogy mind a 16 port IV-osztályú (6 kV-os közös módban) villámvédelmet biztosítson, hatékonyan csökkentve a portok villámcsapás által okozott károsodását.

Professzionális villámvédelem az áramellátáshoz
A beépített tápegység modul fokozott villámvédelemmel rendelkezik, amely képes ellenállni a 6 kV-os villámcsapásoknak, háromszor nagyobb, mint a többi hagyományos kapcsoló, így hatékonyan védi a kapcsolót a nagy zivatarok által okozott sérülésektől.

Innovatív dizájn
A teljesen acél ház és a három oldalon lévő furatok bevonata hatékonyabb hőelvezetést tesz lehetővé; a ventilátor nélküli kialakítás biztosítja a zaj- és pormentességet, harmonikusan illeszkedik az irodákba; 13 hüvelykes méretének köszönhetően asztalra és rackre is felszerelhető, a plug and play funkció pedig megkönnyíti a használatát.


Specifikáció

Portok száma16 db
FémházIgen
Gigabit portok száma16 db
MenedzselhetőNem
RackNem
Vizuális topológiaNem


^