Tenda SG105 5port Gigabit Switch
Tenda SG105 5port Gigabit Switch Tenda SG105 5port Gigabit Switch Tenda SG105 5port Gigabit Switch

Tenda SG105 5port Gigabit Switch

5xport, 5xGigabit
Gyártói cikkszám: SG105
Garancia: 60 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
7 400 Ft

Ezt az 5 portos, Gigabites switch-et kifejezetten családi házak, kisebb irodák, videó felügyeletek számára fejlesztették ki. Plug and Play kialakítása megkönnyíti és meggyorsítja a telepítését, akár gyakorlott felhasználó, akár első alkalommal használja, garantáltan pofon egyszerű lesz az üzembe helyezése. Kompakt és dizájnos külsejének köszönhetően asztalra vagy falra is szerelhető, akár otthoni díszként is funkcionál. Adatátviteli sebessége a tízszerese a 100M switch-ekhez képest, ezzel kiküszöböli az esetleges lépcsőzetes sávszélességet. A vezetékes hálózat az Ethernet kábel csatlakoztatása után rövid időn belül elérhető.

Stílusos és igényes dizájn
A Tenda SOHO Gigabit switchek szép, kicsik és nem foglalnak sok helyet az asztalon vagy a padlón. Kialakításának köszönhetően a falra és az asztalra is szerelheti, így a Tenda SOHO Gigabites switchet oda teheti, ahova  csak akarja és könnyedén mozgatható. Szép kupola alakú mintás műanyagtokban kapható. Nem csak vezetékes használatra használható, hanem hometre is.

Plug and Play, nincs szükség konfigurációra
A vezetékes hálózat azonnal elérhető, ha az Ethernet kábelt csatlakoztatja. Legyen szó technológiai hozzáértésről vagy első felhasználóról, a Tenda SOHO Gigabit Switches beállítása rendkívül egyszerű és intuitív, időigényes műveletek nélkül. Könnyen beállíthatjuk az internetet, hogy élvezhesse a Tenda SOHO Gigabit Switches szolgáltatásait.
Specifikáció

Portok száma5 db
FémházNem
Gigabit portok száma5 db
MenedzselhetőNem
RackNem
Vizuális topológiaNem


^