Tenda PoE30G-AT PoE Injector delivers up to 30W output
Tenda PoE30G-AT PoE Injector delivers up to 30W output

Tenda PoE30G-AT PoE Injector delivers up to 30W output

2xport, 2xGigabit
Gyártói cikkszám: PoE30G-AT
Garancia: 60 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
8 400 Ft

A Tenda PoE30G-AT egy IEEE802.3at Gigabit PoE injektor, amely teljes mértékben megfelel a 802.3at szabványnak. Ez lehetővé teszi a feszültség átvitelét Ethernet-kábelen keresztül, maximálisan akár 100 méter távolságra is. A PoE Injectorban két Ethernet Gigabit adat port és egy kimeneti, kombinált adat és feszültség port van. A készülék IEEE802.3af/at-kompatibilis PoE tápfeszültséget juttat el az Ethernet eszközökhöz,úgy mint vezeték nélküli Access Pointhoz, VoIP telefonhoz és web kamerához. A PoE30G-AT Ethernet-kábelen keresztül táplálja a feszültséget, amely egyrészt megbízható rendszer létrehozását és a hagyományos elektromos hálózat bővítését teszi lehetővé, másrészt egyszerűsíti az elektromos vezetékek kiépítését is.

PoE teljesítmény
A PoE portok támogatják az IEEE802.3at és IEEE802.3af szabványt nagy teljesítményű (30W) energia átvitelt lehetővé téve

Tápellátási távolság kiterjesztése
A tápellátási távolság akár a 100 métert is elérheti, a cat.5 és cat.6 szabvány szerinti Ethernet-kábelen. Az eszköz nagy távolságról is képes ellátni a táplálandó eszköz táplálását, ezzel kiterjesztve a PoE tápfeszültség lefedettségi körét és egyszerűbbé téve az elektromos vezetékek kiépítését.

Gigabit villámgyors átvitel
Az RJ45, 10/100M/1000Mbps-os automatikus felismerő port gyors adatátvitelt és vezeték-sebességű adattovábbítást biztosít, valamint támogatja az MDI/MDIX és a plug and play funkciót.
Specifikáció

Portok száma2 db
FémházNem
Gigabit portok száma2 db
MenedzselhetőNem
RackNem
Vizuális topológiaNem


^