Tenda O9 Wireless  5GHz 11ac 23dBi Gigabit Outdoor CPE
Tenda O9 Wireless  5GHz 11ac 23dBi Gigabit Outdoor CPE Tenda O9 Wireless  5GHz 11ac 23dBi Gigabit Outdoor CPE Tenda O9 Wireless  5GHz 11ac 23dBi Gigabit Outdoor CPE

Tenda O9 Wireless 5GHz 11ac 23dBi Gigabit Outdoor CPE

Gyártói cikkszám: O9
Garancia: 60 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
26 700 Ft

Az O9 5 GHz-es 11ac 23 dBi gigabites kültéri CPE-t PtP és PtMP megoldásokhoz tervezték magánjellegű internetszolgáltatói vezeték nélküli csatlakozáshoz, CCTV megfigyeléshez és adatátvitelhez. 23 dBi-es irányított kettős polarizációs antennával rendelkezik, amely hatékony módot biztosít a stabil távolsági kapcsolat felvételére és fenntartására 25 km-ig. Az automatikus áthidaló technológiát alkalmaz, így két CPE automatikusan csatlakozhat egymáshoz, megkönnyítve ezzel a beállítást.

25+km hatótávolság
Az O9 független teljesítményerősítőt és 23 dBi-es kettős polarizációs irányított antennát alkalmaz, hogy hatékony módot biztosítson a stabil jel felvételére és fenntartására egy vezeték nélküli hálózaton 25 km-ig.

450+Mbps vezeték nélküli áteresztőképesség
Az O9 a 11AC wave2 technológiát alkalmazza, és 867 Mbps sebességet biztosít 5 GHz-en. Gigabit ethernet LAN porttal felszerelt, a PtP kapcsolat maximális átviteli sebessége akár 450 Mbps is lehet.

6000V túlfeszültség-védelmi kivitel
6000 V-os Ethernet-port túlfeszültség-védelmi kialakítással, ami hasznos lehet viharok esetén.

Könnyen összeszerelhető és telepíthető
Az O9 háromtengelyes beállítást alkalmaz, így pillanatok alatt összeszerelhető – nincs szükség szerszámra. Csak egyetlen csavarhúzó szükséges az oszlopra szereléshez.

TD-MAX-Tenda TDMA szabadalmaztatott protokoll
A TD-MAX a Tenda TDMA (Time Division Multiple Access) szabadalmaztatott protokoll, amely javítja a teljesítményt és a kapacitást a vezeték nélküli WISP kültéri alkalmazásokhoz. Kültéri környezetben a CPE erősen irányított antennákat használ, hogy több kilométeres távolságból is csatlakozzon a bázisállomáshoz. A CPE eszközök nem érzékeli egymást, „rejtett csomópontokká” válnak, és nem tudják koordinálni a vezeték nélküli csatornához való hozzáférést. Így a Bázisállomás gyakori ütközéseket tapasztal az egyidejűleg sugárzó állomások részéről. Ahogy a hálózat méreteződik, ezek az ütközések exponenciálisan növekednek, növelve a késleltetést és csökkentve az átviteli sebességet. A TD-MAX segítségével az eszköz koordinálja az összes adatátvitelt, és időt oszt az aktív kliensekre, hogy nagyobb zajvédelmi teljesítményt biztosítson a hagyományos 802.11 CSMA/CA (Carrier Sense Multiple Access / Collision Avoidance) protokollhoz képest.

Csatornaváltás az interferencia elkerülése érdekében
Az O4 Channel Shift funkciót biztosít az 5 MHz-es felső központi frekvencia eltolására. El tudja kerülni a közeli AP által okozott interferenciát, és nagyobb átviteli sebességet biztosít.

Több alkalmazási forgatókönyv
Távolsági vezeték nélküli kapcsolat
Az egyik eszköz AP módban, a másik pedig Station módban működik, hogy hosszú távú vezeték nélküli kapcsolatot hozzon létre videó megfigyeléshez és adatátvitelhez.
WISP (kliens+router) mód
Vezeték nélkül csatlakozzon a WISP állomáshoz/hotspothoz, hogy megosszák az internetet a helyi vezeték nélküli és vezetékes hálózattal.

CPE Assistant-központosított felügyeleti platform
Az O4 központi felügyeleti szoftverrel felszerelt, amely segít a felhasználóknak egyszerűen kezelni hálózatukban lévő összes eszközt egyetlen PC-ről. Az olyan funkciók, mint az eszközfelderítés, az állapotfigyelés, a firmware frissítése és a hálózat karbantartása kezelhetők a CPE Assistant segítségével.
Specifikáció

KültériNem
Dual BandNem
Tri BandNem


^