Tenda O6 V2.0 5GHz 16dBi 11AC Gigabit Outdoor CPE Access Point White
Tenda O6 V2.0 5GHz 16dBi 11AC Gigabit Outdoor CPE Access Point White Tenda O6 V2.0 5GHz 16dBi 11AC Gigabit Outdoor CPE Access Point White Tenda O6 V2.0 5GHz 16dBi 11AC Gigabit Outdoor CPE Access Point White

Tenda O6 V2.0 5GHz 16dBi 11AC Gigabit Outdoor CPE Access Point White

Access point, LAN:1, LAN:Gigabit, 5 GHz:867Mbit, Kültéri
Gyártói cikkszám: O6 v2.0
Garancia: 60 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
27 500 Ft

Az O6V2.0 5 GHz-es kültéri CPE-t PtP&P2MP-megoldásokhoz tervezték videofelügyeleti átvitelhez és vezeték nélküli szélessávú hozzáféréshez. A 11ac vezeték nélküli technológiát és a gigabites ethernet port kialakítását alkalmazva a ptp-kapcsolat maximális átviteli sebessége akár 450 Mbps is lehet. 16dBi kettős polarizációs irányított antennával rendelkezik, amely hatékony módot biztosít a stabil hosszú távú kapcsolat felvételére és fenntartására.

Hatótávolság 10+km
Az O6 független külső teljesítményerősítőt és 16 dBi-es irányított antennát alkalmaz, hogy hatékony módot biztosítson a stabil jel felvételére és fenntartására akár 10 km-es vezeték nélküli hálózaton.

P2P kapcsolat átviteli sebessége akár 450+Mbps
Az O6 a 11AC wave2 technológiát alkalmazza, és 867 Mbps sebességet biztosít 5 GHz-en. A Gigabit Ethernet LAN port kialakításával a PtP kapcsolat maximális átviteli sebessége akár 450 Mbps is lehet.

Rugalmas tápellátási mód, könnyű telepítés
Az O6 támogatja a PoE 802.3af/at, a 24 V 0,5 A passzív PoE és a 12 V 1 A DC tápegység opcionális. Segíti a felhasználót z eszköz rugalmas üzembe helyezésében.

TD-MAX-Tenda TDMA szabadalmaztatott protokoll
A TD-MAX a Tenda TDMA (Time Division Multiple Access) szabadalmaztatott protokoll, amely javítja a teljesítményt és a kapacitást a vezeték nélküli WISP kültéri alkalmazásokhoz. Kültéri környezetben a CPE erősen irányított antennákat használ, hogy több kilométeres távolságból is csatlakozzon a bázisállomáshoz. A CPE eszközök nem érzékeli egymást, „rejtett csomópontokká” válnak, és nem tudják koordinálni a vezeték nélküli csatornához való hozzáférést. Így a Bázisállomás gyakori ütközéseket tapasztal az egyidejűleg sugárzó állomások részéről. Ahogy a hálózat méreteződik, ezek az ütközések exponenciálisan növekednek, növelve a késleltetést és csökkentve az átviteli sebességet. A TD-MAX segítségével az eszköz koordinálja az összes adatátvitelt, és időt oszt az aktív kliensekre, hogy nagyobb zajvédelmi teljesítményt biztosítson a hagyományos 802.11 CSMA/CA (Carrier Sense Multiple Access / Collision Avoidance) protokollhoz képest.

Professzionális kültéri tervezés
IP65 vízálló burkolattal és kiváló minőségű hardverkialakítással felszerelve az O6 különféle időjárási körülmények között is tökéletesen működik, például napsütésben, esőben vagy rendkívül alacsony/magas hőmérsékletű környezetben.

Könnyen beállítható és kezelhető
Az O6-hoz egy központi felügyeleti szoftver tartozik, amely segít a felhasználóknak egyszerűen kezelni a hálózat összes eszközét egyetlen PC-CPE Assistant segítségével.

Több alkalmazási lehetőség
WISP (kliens+router) mód
Vezeték nélkül csatlakozhat a WISP állomáshoz/hotspothoz, így megoszthatja az internetet a helyi vezeték nélküli és vezetékes hálózattal.
Távolsági vezeték nélküli kapcsolat
Az egyik eszköz AP módban, a másik pedig Station módban működik, hogy hosszú távú vezeték nélküli kapcsolatot hozzon létre videó megfigyeléshez és adatátvitelhez.

Specifikáció

TípusAccess point
LAN port1
LAN sebességGigabit
5 GHz sebesség867 Mbit
KültériIgen
Dual BandNem
Tri BandNem


^