Tenda O4 5km Point to Point Outdoor CPE Access Point White
Tenda O4 5km Point to Point Outdoor CPE Access Point White Tenda O4 5km Point to Point Outdoor CPE Access Point White

Tenda O4 5km Point to Point Outdoor CPE Access Point White

Access point, LAN:1, LAN:10/100Mb, 5 GHz:300Mbit, Kültéri
Gyártói cikkszám: O4
Garancia: 60 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Az O4 5 GHz-es nagy hatótávolságú kültéri CPE-t úgy tervezték, hogy WISP CPE megoldásokat és nagy távolságú vezeték nélküli hálózati megoldásokat biztosítson videó megfigyeléshez és adatátvitelhez. 14 dBi-es irányított antennával rendelkezik, amely hatékony módot biztosít a vezeték nélküli hálózat stabil jelének felvételére és fenntartására. Az automatikus áthidaló technológia alkalmazásával ét CPE automatikusan csatlakozhat egymáshoz, így megkönnyítve a beállítást.

5 km Point-to Point kültéri CPE
Az O4 5 GHz-es nagy hatótávolságú kültéri CPE-t úgy tervezték, hogy WISP CPE megoldásokat és nagy távolságú vezeték nélküli hálózati megoldásokat biztosítson videó megfigyeléshez és adatátvitelhez. 14 dBi-es irányított antennával rendelkezik, amely hatékony módot biztosít a vezeték nélküli hálózat stabil jelének felvételére és fenntartására.

5km+ hatótávolság
Az O4 független teljesítményerősítőt és 14 dBi-es irányított antennát alkalmaz, hogy hatékony módot biztosítson a stabil jel felvételére és fenntartására akár 5 km-es vezeték nélküli hálózatoknál.

Szuper kiterjesztett frekvencia
Az O4 átveszi a Qualcomm AR9344 lapkakészletet és a speciális szoftvermechanizmus-optimalizálást a rádióvezérelt architektúrához a kiterjesztett frekvenciatámogatás érdekében. Ezt a funkciót arra tervezték, hogy segítse a felhasználókat a túlterhelt, engedély nélküli 5 GHz-es sávból a tiszta spektrum elérésében.

TD-MAX-TendaTDMA szabadalmaztatott protokoll
A TD-MAX a Tenda TDMA (Time Division Multiple Access) szabadalmaztatott protokollja, amely javítja a teljesítményt és a kapacitást a vezeték nélküli WISP kültéri alkalmazásokhoz. Kültéri környezetben a CPE erősen irányított antennákat használ, hogy több kilométeres távolságból is csatlakozzon a bázisállomáshoz. A CPE eszközök nem érzékelik egymást, "rejtett csomópontokká" válnak, és nem tudják koordinálni a vezeték nélküli csatornához való hozzáférést. Így a Bázisállomás gyakori ütközéseket tapasztal az egyidejűleg sugárzó állomások részéről. Ahogy a hálózat méreteződik, ezek az ütközések exponenciálisan növekednek, növelve a késleltetést és csökkentve az átviteli sebességet. A TD-MAX segítségével azonban az eszköz koordinálja az összes adatátvitelt, és időt oszt az aktív kliensekre, hogy nagyobb teljesítményt biztosítson a hagyományos 802.11 CSMA/CA (Carrier Sense Multiple Access / Collision Avoidance) protokollhoz képest.

10/20/30/40 MHz csatorna sávszélesség a jobb átvitel érdekében
Az O4 speciális optimalizálást alkalmaz a regiszterparaméterek szoftverében, hogy biztosítsa a 10/20/30/40 MHz-es csatorna sávszélességet. Extra 10 MHz-es és 30 MHz-es csatorna sávszélességet biztosít az alkalmazási területnek megfelelően. Ha a 30 MHz-es csatorna sávszélességet választja, az növelheti az átviteli sebességet zsúfolt helyeken. Ha a 10 MHz-es csatorna sávszélesség opciót választja, növelheti a rendelkezésre álló, nem átfedő csatornák számát, így a hálózatok jobban méretezhetők.

Csatornaváltás az interferencia elkerülése érdekében
Az O4 Channel Shift funkciót biztosít az 5 MHz-es felső központi frekvencia eltolására. El tudja kerülni a közeli AP által okozott interferenciát, és nagyobb átviteli sebességet biztosít.

Több alkalmazási forgatókönyv
Távolsági vezeték nélküli kapcsolat
Az egyik eszköz AP módban, a másik pedig Station módban működik, hogy hosszú távú vezeték nélküli kapcsolatot hozzon létre videó megfigyeléshez és adatátvitelhez.
WISP (kliens+router) mód
Vezeték nélkül csatlakozzon a WISP állomáshoz/hotspothoz, hogy megosszák az internetet a helyi vezeték nélküli és vezetékes hálózattal.

CPE Assistant-központosított felügyeleti platform
Az O4 központi felügyeleti szoftverrel felszerelt, amely segít a felhasználóknak egyszerűen kezelni hálózatukban lévő összes eszközt egyetlen PC-ről. Az olyan funkciók, mint az eszközfelderítés, az állapotfigyelés, a firmware frissítése és a hálózat karbantartása kezelhetők a CPE Assistant segítségével.

Professzionális kültéri tervezés
Az O4 IP65 időjárásálló és 6000 V villámvédelmi kialakítású, ellenáll a zord környezeti feltételeknek, például napsütésnek, csapadéknak vagy rendkívül alacsony/magas hőmérsékletű környezetnek
Specifikáció

TípusAccess point
LAN port1
LAN sebesség10/100Mb
5 GHz sebesség300 Mbit
KültériIgen
Dual BandNem
Tri BandNem


^