Tenda O1 2.4GHz 8dBi Outdoor CPE Access Point White
Tenda O1 2.4GHz 8dBi Outdoor CPE Access Point White Tenda O1 2.4GHz 8dBi Outdoor CPE Access Point White Tenda O1 2.4GHz 8dBi Outdoor CPE Access Point White

Tenda O1 2.4GHz 8dBi Outdoor CPE Access Point White

Access point, LAN:1, LAN:10/100Mb, 2.4 GHz:300Mbit, Kültéri
Gyártói cikkszám: O1
Garancia: 60 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Az O1 2,4 GHz-es kültéri CPE-t úgy tervezték, hogy WISP CPE megoldásokat és távolsági vezeték nélküli hálózati megoldásokat biztosítson videó megfigyeléshez és adatátvitelhez. 8dBi-es irányított antennával rendelkezik, amely hatékony módot biztosít a vezeték nélküli hálózat stabil jelének felvételére és fenntartására. Az automatikus áthidaló technológia alkalmazásával két CPE automatikusan csatlakozhat egymáshoz, hogy megkönnyítse a beállítst.

500 m+ vezeték nélküli adatátvitel
Az O1 8dBi-es irányított antennával integrálva optimalizált átviteli minőséget biztosít. Stabil jelet vesz fel és tart fenn akár 500 méteres vezeték nélküli hálózati kapcsolathoz.

Automatikus híd két eszközhöz
Az O1 az automatikus áthidaló technológiát alkalmazza, így két cpe eszköz csatlakozhat egymáshoz, ha párhuzamosan kapcsolja be őket. A beállítás pedig nagyon könnyű.

Professzionális kültéri tervezés
IP65 vízálló burkolattal és kiváló minőségű kialakításával az O1 ellenálla különféle időjárási körülményeknek, például napsütésnek, esőnek és rendkívül alacsony/magas hőmérsékletnek.

Többféle alkalmazási terület
Távoli vezeték nélküli kapcsolat
Az egyik AP módban, a másik pedig Station módban működik, hogy hosszú távú vezeték nélküli kapcsolatot hozzon létre videó megfigyeléshez és adatátvitelhez.
WISP (kliens+router) mód
Vezeték nélkül csatlakozik a WISP állomáshoz/hotspothoz, hogy megosszák az internetet a helyi vezeték nélküli és vezetékes hálózattal.

Smart Signal Indicator LED
Három LED jelzőfény jelzi az aktuális jelerősséget, amelyet az O1 kap a társeszköztől. Hasznos megtalálni a megfelelő helyet az eszköz üzembe helyezéséhez és jobb teljesítmény eléréséhez.

Könnyen kezelhető
Az O1-hez egy központi felügyeleti szoftver is tartozik, amely segít a felhasználóknak egyetlen számítógépről – a CPE-asszisztensről – egyszerűen kezelni a hálózatuk összes eszközét.

Specifikáció

TípusAccess point
LAN port1
LAN sebesség10/100Mb
2.4 GHz sebesség300 Mbit
KültériIgen
Dual BandNem
Tri BandNem


^