Tenda F3 300Mbps Wireless Router
Tenda F3 300Mbps Wireless Router Tenda F3 300Mbps Wireless Router Tenda F3 300Mbps Wireless Router

Tenda F3 300Mbps Wireless Router

10/100Mbit, 1xWAN, 3xLAN
Gyártói cikkszám: F3
Garancia: 60 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
6 600 Ft

Az F3 router kifejezetten az okos otthon hálózatához lett tervezve, egyedülálló Advanced Chip technológiája biztosítja a gyors és stabil vezetéknélküli teljesítményt, ideálissá téve a zene streamelést, fotó feltöltést, videó chatelést. Akár gyakorlott felhasználó, akár első alkalommal használja, garantáltan gyors és pofon egyszerű lesz az üzembe helyezése. 3 külső antennája garantálja a megfelelő wifi kapcsolat stabilitását. Az F3 segítségével a mobil eszközöket, a médialejátszókat és a számítógépeket vezeték nélkül csatlakoztathatja a WiFi-hez, így nyújt stabil lefedettséget a ház minden sarkában és többé már nem kell aggódnia a WiFi holtterületei miatt. A sávszélességet különféle feladatokhoz és eszközökhöz rendelheti, hogy mindenki szabadon szörfözhessen. Több eszköz csatlakoztatása esetén a streaming WiFi érhető el.

300Mbps vezeték nélküli router
Az F3 router kifejezetten, okos otthoni hálózati életre lett tervezve.


WiFi lefedettség akár 200m2
A 3 * 5dBi nagy nyereségű körsugárzó antennák a WiFi lefedettséget akár 200m2-re is megnövelik.


Kiváló Chip, kiváló teljesítmény
A chip a router szíve. A router kiváló minőségű Broadcom chipje biztosítja a stabil és gyors vezeték nélküli teljesítményt, amely ideálissá teszi a hálózatot zenék streamelésére, fotók feltöltésére, videó csevegésre, HD videó streamingre és egyéb, nagy sávszélességet igénylő feladatok elvégzésére.

Egyszerű beállítás
Az Egyszerű beállítás felületet használva Ön vesződésgek nélkül részesülhet a WiFi hálózat nyújtotta élményekben. Legyen Ön számítástechnikai guru vagy kezdő felhasználó, nem számít, az F3 routert hihetetlenül könnyen és magától érthetődően beállíthatja, anélkül hogy időigényes műveleteket kellene végrehajtania. Az F3 lehetővé teszi, hogy könnyedén és gondtalanul élvezze az E-életet.
Specifikáció

Sebesség10/100 Mbit
WAN port1 db
LAN port3 db
Dual BandNem
Tri BandNem
Quad BandNem
3GNem
4GNem
5GNem
SIMNem


^