Tenda A301 Wireless N300 Universal Range Extender White
Tenda A301 Wireless N300 Universal Range Extender White Tenda A301 Wireless N300 Universal Range Extender White Tenda A301 Wireless N300 Universal Range Extender White

Tenda A301 Wireless N300 Universal Range Extender White

Range extender, LAN:1, LAN:Gigabit, 2.4 GHz:300Mbit
Gyártói cikkszám: A301
Garancia: 60 hónap
Rendelés esetén: 1-2 munkanap
6 100 Ft

Ez az eszköz kifejezetten kétszintes házakhoz, villákhoz és több szobás lakásokhoz lett kifejlesztve, célja, hogy optimalizálja és kiterjessze a meglévő vezetéknélküli hálózatot. 2 külső, minden irányba mozgatható antennájával rendkívül nagy adatátviteli sebességet biztosít. A vezetéknélküli lefedettség villámgyorsan kiterjeszthető a hatótávnövelő gomb megnyomásával. Az Ethernet port lehetővé teszi, hogy a készülék vezeték nélküli adapterként működjön a vezetékes eszközökhöz csatlakoztatva. Az A301 együttműködik bármelyik szabványos WiFi routerrel, és ideális HD video streaminghez és játékhoz. 3 egyszerű lépéssel üzembe helyezhető, nincs hozzá szükség szakértelemre.

Könnyű használat
Optimalizálhatja és kiterjesztheti a WiFi hálózat hatótávolságát, ha  megnyomja a router WPS gombját, majd 2 percen belül az A301 hatótávolságnövelő gombját. Többé nem kell aggódnia a vezetékek és kábelek miatt.

Optimális lefedettség
2 külső antennája segítségével maximalizálni tudja a WiFi lefedettséget.
A hatótávolságnövelő módban a WiFi jel eljut a ház legtávolabbi sarkába is, így ott használhatja, ahol éppen a legnagyobb szükség van rá. Azt is lehetővé teszi, hogy egy villa hátsókertjében játszon az interneten.

Falra szerelhető kialakítás
Falra szerelhető kialakításának köszönhetően könnyen telepíthető, és mozgatása rugalmas. Ha egy meglévő routerhez kapcsolódik, akkor az A301 konfigurálás nélkül bárhol bedugható a konnektorba.

Intelligens jel kijelzés
Intelligens jel kijelző segít megtalálni a legmegfeleleőbb helyet a hatótávolságnövelő számára.
Célszerű olyan helyet választani, ahol jelzőfény folyamatosan zölden világít.


Specifikáció

TípusRange extender
LAN port1
LAN sebességGigabit
2.4 GHz sebesség300 Mbit
KültériNem
Dual BandNem


^