Synology RackStation RS2421RP+ (4 GB)
Synology RackStation RS2421RP+ (4 GB)

Synology RackStation RS2421RP+ (4 GB)

3,5" or 2,5", SATA, 24xHDD, 4xGLAN, 2xUSB 3.2, Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza!
Gyártói cikkszám: RS2421RP+
Garancia: 36 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Biztonságos tárolási megoldás az Ön cégének

A Synology RS2421+/RS2421RP+ egységek sokoldalú, 2U méretű, 12 lemezhelyes tárolószerverek, amelyek a legkülönfélébb céges környezetekben felmerülő minden igényt képesek kiszolgálni. Ezek a szerverek akár 24 meghajtóig bővíthetők, és költséghatékony fájlkezelési és -megosztási megoldást kínálnak. Nagy teljesítményű biztonsági mentési funkcióik pedig ideálisak az egyre növekvő adatmennyiségeket kezelő cégek számára. Az egység 2200 MB/s 64K szekvenciális olvasási és 1154 MB/s szekvenciális írási teljesítményt nyújt, amely igény szerint SSD-gyorsítótárral és 10/25 Gb Ethernet-kapcsolattal tovább növelhető.

Nagy teljesítményű tárolás minden feladathoz

Több mint 106/59K véletlenszerű olvasási/írási IOPS és akár 2200/1154 MB/s szekvenciális olvasás/írási sebesség biztosítja a nagyobb kihívást jelentő feladatokhoz szükséges kiváló teljesítményt.

Megbízhatóságra kialakítva

Redundáns tápegység

Minimalizálja annak kockázatát, hogy az egyik terjesztési csatornán vagy PDU-n bekövetkező áramkimaradás veszélybe sodorja az adatokat és a szolgáltatások rendelkezésre állását.
Nullához közeli állásidő

Párosítson két azonos eszközt a Synology High Availability megoldással, és tegye lehetővé az automatikus, percszinten működő feladatátvételt a két eszköz között arra az esetre, ha meghibásodna valamelyik szerver. További tudnivalók
Adatintegritás és -védelem

Az ECC memória növeli a rendszer megbízhatóságát, míg a Btrfs fájlrendszer segítséget nyújt az adatsérülések megelőzésében, támogatja a pillanatfelvétel-technológiát, és leegyszerűsíti az adatvédelmi feladatokat. További tudnivalók

Testreszabás igény szerint

Az RS2421+/RS2421RP egység bármilyen céges környezetbe könnyedén beilleszthető a nagyobb hálózati sebesség, a helyi SSD-gyorsítótár kialakítása vagy a tárhelykapacitás bővítése érdekében.

10/25 GbE-kompatibilitás

A 10/25 GbE hálózati adapterek támogatásának köszönhetően a Link Aggregation (link-aggregáció, avagy bonding) funkció használatával maximális hálózati sebességet érhet el.
SSD-gyorsítótár4

A kizárólag merevlemezekből álló tömbökhöz képest akár 16-szorosára növelheti az olvasási/írási IOPS értékét NVMe vagy SATA SSD gyorsítótárral
Tárhelybővítés

RX1217(RP) bővítőegységgel 24 lemezhelyig bővíthető

Specifikáció

HDD3,5" or 2,5"
CsatolófelületSATA
HDD-k száma24 db
GigaLan4 db
USB 3.22 db
HDMINem
Regisztrációs kártyaMagyar regisztrációs kártyát tartalmazza!


^