Synology NAS DX517 (5 HDD) HU
Synology NAS DX517 (5 HDD) HU Synology NAS DX517 (5 HDD) HU Synology NAS DX517 (5 HDD) HU Synology NAS DX517 (5 HDD) HU Synology NAS DX517 (5 HDD) HU

Synology NAS DX517 (5 HDD) HU

3,5" or 2,5", SATA, 5xHDD, 1xeSata, Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza!
Gyártói cikkszám: DX517
Garancia: 36 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Expansion Unit DX517
Zökkenőmentes kapacitásbővítés Synology DiskStation1 megoldásokhoz akár menet közben is.

5 lemezhelyes bővítőegység 3,5"/2,5" SATA meghajtókhoz
Bővítse néhány pillanat alatt 5 további lemezhellyel Synology DiskStation1 eszközét. A DX517 bővítőegység 2,5"-es és 3,5"-es SATA meghajtókat egyaránt támogat, így rugalmas megoldást kínál a menet közbeni kötetbővítéshez, illetve helyi biztonsági mentési célhelyként is remekül használható.

Menet közbeni kötetbővítés
A DX517 egység által biztosított további lemezeket is a csatlakoztatott NAS eszközön futó DiskStation Manager rendszerből lehet kezelni, és beszerelésüket követően gyakorlatilag azonnal rendelkezésre állnak. A menet közbeni kötetbővítés folyamata nincs hatással a gazdagép tárhelyére és szolgáltatásaira.

Menet közbeni cserét biztosító lemeztálcák
A DX517 működés közben cserélhető lemeztálca-kialakításának köszönhetően a merevlemezek a rendszer leállítása nélkül is beszerelhetők, illetve kicserélhetők. A csavar nélküli lemeztálca csökkenti a rendszer beállításához szükséges időt.

Dedikált helyi biztonsági mentési megoldás
A Synology DX517 dedikált helyi biztonsági mentési megoldásként is használható a Synology DiskStation eszközökhöz. Önálló kötetként létrehozva a DX517 nagyszerű biztonsági mentési megoldást kínál a helyi merevlemezekhez rendszerhiba esetére.

Specifikáció

HDD3,5" or 2,5"
CsatolófelületSATA
HDD-k száma5 db
eSata1 db
HDMINem
Regisztrációs kártyaMagyar regisztrációs kártyát tartalmazza!


^