Star TSP143III Blokknyomtató/Vágó Black

Star TSP143III Blokknyomtató/Vágó Black

203x203dpi, USB
Gyártói cikkszám: TSP143IIIU-W
Garancia: 48 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
101 200 Ft

Star TSP143III LAN thermo blokknyomtató – kimondottan az értékesítési helyeken (POS) történő alkalmazásra tervezve.

A TSP143III LAN egyszerű és hatékony Ethernet kapcsolatot (10/100baseT, UTP) biztosít.

A nyomtató számos újdonsággal rendelkezik, ilyen például a 250 mm/s nyomtatási sebesség, a részleges vágást biztosító automata guillotine vágó, 2 millió vágásra elegendő élettartammal, valamint a nagyon vékony papír használata, amely környezetvédelmi előnnyel és alacsonyabb működési költséggel jár együtt. A TSP143III LAN belső tápegységet és egy függőlegesen felszerelhető tartó készletet tartalmaz.

Bár innovatív funkciókat kínálnak, a TSP100III sorozatú nyomtatók továbbra is a piacon elérhető legmegfizethetőbb POS megoldások közé tartoznak. Kiváló teljesítménye és a már ismert Star minőség mellett a TSP100 sorozat beépített futurePRNT technológiával és marketing szoftverrel ellátott, amelyek révén Ön személyre szabhatja dokumentumait, anélkül, hogy módosítaná a készülékére már telepített POS szoftvert.

A futurePRNT szoftver a kezelő számára biztosítja a nyugták Windows-alapú design eszközeit: képek importálását, számlák előnézetét, a nyomtató függőleges használatakor az automatikus szövegpozícionálást, másolatokat stb. Mindezek az opciók egyetlen terminálon beállíthatóak, majd a beállítások egy .xml fájlban elküldhetőek a többi terminálnak. A nyomtatókat így nem kell egyenként konfigurálni, ami idő- és pénzmegtakarítást jelent.

A Star TSP100 futurePRNT sorozat ingyenes hozzáférést biztosít a Star Cloud Services alkalmazásokhoz, amelyek a blokknyomtatókat a felhővel könnyen összekapcsolható eszközökké alakítják. Ezenkívül a Star számos olyan szolgáltatást (AllReceipts, Engage NOW) kínál, amelyek javítják az ügyfél és az eladó kapcsolatát.

A Star TSP143IIIBI nyomtató zökkenőmentesen működik az AllReceipts alkalmazással. A bejelentkezett kezelő azonnal elküldheti a felhőbe nyomtatott számlaképet, ahonnan az ügyfél névtelenül letöltheti azt, telefonszámok, e-mail címek vagy egyéb bizalmas adatok megadása nélkül. Az AllReceipts lehetőséget nyújt a kereskedelemben dolgozóknak, hogy azonnali ügyfélvisszajelzésekkel, véleményekkel kapcsolatos információkat kapjanak, amelyek alapján reklámanyagokat küldjenek a vásárlók részére. Ugyanígy az ügyfelek is használni tudják az AllReceipts alkalmazást a digitális számlák kezelésére, melyeket dátum, típus vagy eladó szerint rendezhetnek, majd később, szükség szerint ki is nyomtathatnak.

A TSP143III LAN – 39464990 előnyei:

- Biztonságos és gyors Ethernet kapcsolat
- Nagy nyomtatási sebesség: 250 mm/s
- Egyszerű papírbetöltés a Drop-in&Print funkcióval
- Megbízható nyomtatófej: 60 millió sor
- Automata guillotine vágó (részleges vágás), 2 millió vágásra elegendő élettartammal
- Belső tápegység
- Kompatibilis a nagyon vékony papírokkal (0,053 - 0,085 mm)
- FuturePRNT szoftver
- AllReceipts szoftver a digitális nyugtákhoz

A Star TSP143III LAN POS thermo nyomtatók alkalmazási területei:

- HoReCa
- Kereskedelem

 Specifikáció

Színes nyomtatásNem
Felbontás203x203 dpi
USB portIgen
Párhuzamos portNem
Soros portNem
LANNem
Duplex nyomtatásNem
CD/DVD nyomtatásNem
WiFiNem
BluetoothNem
KártyaolvasóNem
NFCNem
WiFi DirectNem


^