Satechi Trio Wireless Charger with Magnetic Pad
Satechi Trio Wireless Charger with Magnetic Pad Satechi Trio Wireless Charger with Magnetic Pad Satechi Trio Wireless Charger with Magnetic Pad Satechi Trio Wireless Charger with Magnetic Pad Satechi Trio Wireless Charger with Magnetic Pad

Satechi Trio Wireless Charger with Magnetic Pad

Wireless töltő
Gyártói cikkszám: ST-X3TWCPM
Garancia: 12 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

A Satechi Trio vezeték nélküli töltő mágneses paddal leegyszerűsíti a vezeték nélküli töltést, és kényelmes helyet biztosít minden eszközének – így soha nem marad töltés nélkül. A gyorsabb töltési technológiának és az intelligens biztonsági funkcióknak köszönhetően a Charging Pad egyidejűleg gyorsan táplálja a Qi-kompatibilis okostelefont, az Apple Watch-ot és az AirPods Pro-t.

Egy hely minden eszközének
Egyszerre akár három eszköz – egy Apple Watch Series (2,5 W-ig), az AirPods vezeték nélküli töltőtokkal (5 W-ig) és egy Qi-kompatibilis iPhone (7,5 W-ig) vagy okostelefon – egy karcsú, modern eszközzel tölthető fel egyszerre. állomás.

Kényelemre tervezve
Az útközbeni életmódhoz ideális töltő okostelefontok-barát (akár 5 mm-es), és támogatja az Apple Watch-ot Nightstand módban. Nem működik fémlemezes telefontokokkal vagy hitelkártya-tartókkal.

Erőfeszítés nélkül
Élvezze az erőfeszítés nélküli töltést – egyszerűen igazítsa eszközeit a megjelölt területekre, és a LED-ek világítanak, jelezve, ha az egyes eszközök töltése megkezdődött.
Specifikáció

TípusWireless töltő


^