Samsung 13" QB13R LED Display
Samsung 13" QB13R LED Display Samsung 13" QB13R LED Display Samsung 13" QB13R LED Display Samsung 13" QB13R LED Display Samsung 13" QB13R LED Display Samsung 13" QB13R LED Display

Samsung 13" QB13R LED Display

16:9, 1920x1080, 13", Full HD, LED, 8ms, 800:1, 300cd/m2, 1xHDMI, 1xUSB2.0, Wifi, LFD, Black
Gyártói cikkszám: LH13QBREBGCXEN
Garancia: Jogszabály szerint
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Továbbfejlesztett kommunikáció, kompakt kijelzőn
Samsung QB13R kis kijelzője hatásosabb, személyreszabott kommunikációt tesz lehetővé, kompakt és sokoldalú kialakításával. Professzionális használatra kifejlesztett minden egyben megoldással, a QB13R javítja a tartalom hatékonyságát, ugyanakkor biztosítja a megbízható teljesítményt minden üzleti felhasználás esetén.

Tiszta, látható tartalom
A kijelző 1920x1080 FHD felbontást támogat, éles és könnyen olvasható tartalommegjelenítést biztosítva. Ezt erősíti a tükröződésmentes panel, amivel a tartalom akármilyen fényben tisztán látható. Megbízható, 16/7 működés támogatja ezeket az innovatív funkciókat, így alkalmas bármilyen professzionális felhasználásra.

Vékony, elegáns kialakítás
A QB13R kompakt és vékony kialakításával hatékony helyhasználatot tesz lehetővé, még kisebb helyeken is. Elegáns, fekete megjelenéssel a kijelző mind állva, mind falraszerelve optimálisan működtethető, míg a csatlakoztatás, tartalomlejátszás és eszközhasználat könnyedén kivitelezhető.

Erőteljes tartalomlejátszás
Beépített MagicINFO S lejátszóval, TIZEN platformmal, a QB13R hatékony és zökkenőmentes lejátszást tesz lehetővé, külső lejátszó nélkül. Az SSSP könnyű tartalomfejlesztést biztosít, több webes formátum megerősített támogatásával.

Átfogó biztonság beállítás
Az erőteljes Knox biztonsági rendszer szilárd, három rétegű védelmet biztosít, alkalmazás, platform és rendszer szinten, miközben korlátozza a tartalomhoz és a hardverhez való hozzáférést. Ezenkívül a hálózat és az USB portok távvezérlése megakadályozza az illetéktelen hozzáférést.

Kényelmes, egyszerű kijelző vezérlés
A központi IR-rel minden kijelző közvetlen infravörös jeleket kap, lehetővé téve a könnyű és kényelmes távirányítást még a személyre szabott telepítésnél is. Felszereléskor a kijelzőnek nincs szüksége infravörös vevő kábelkiterjesztésére. Beépített Wifivel vezeték nélkül kezelhető mind a tartalom, mind a kijelző.

Biztonságos működés, megbízható teljesítmény
A QB13R "B" osztályú Elektromágneses Kompatibilis (EMC), megfelelve szigorú biztonsági és megbízhatósági előírásoknak. Ezen felül az IP5x besorolása tartós teljesítményt biztosít még poros környezetben is.

Specifikáció

Képarány16:9
Felbontás1920x1080
Kijelző méret13 "
KépminőségFull HD
Kijelző típusLED
Válaszidő8 ms
Kontrasztarány800:1
Fényerő300 cd/m2
ÍveltNem
VGA csatlakozóNem
Display PortNem
Mini DisplayPortNem
HDMI csatlakozó1 db
USB2.01 db
HangszóróNem
WifiIgen
LANNem
BluetoothNem
TV-tunerNem
LFDIgen
webOSNem
FreeSyncNem
G-SyncNem
ÉrintőképernyőNem
SzínBlack
Állítható magasságNem
ForgathatóNem
WebkameraNem
KártyaolvasóNem


^