Realme Buds 2 Neo Headset Black
Realme Buds 2 Neo Headset Black Realme Buds 2 Neo Headset Black Realme Buds 2 Neo Headset Black

Realme Buds 2 Neo Headset Black

Mobil headset, 2.0, 3.5mm, Mikrofon, Black
Gyártói cikkszám: RLMBUDS2NEO
Garancia: 12 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
2 900 Ft

Stílus a fülednek
A realme Buds 2 Neo egy viselhető műalkotás, amely prémium rétegelt textúrával rendelkezik az extra megjelenés érdekében. Válassz a két merész szín közül, hogy illeszkedjen a stílusodhoz.

Kiváló hangzás egy 11,2 mm-es nagyméretű hangszóróval
A realme Buds 2 Neo 11,2 mm-es nagyméretű hangszórót kínál, amelyet szakértő hangmérnökeink testre szabtak, hogy elmerülhess a magával ragadó hangélmény varázsában.

Merülj el a basszusban
A realme akusztikai hangolási szakértői vadonatúj élményt nyújtanak a realme Buds 2 Neo mélyebb és erőteljesebb basszusával.

Összegubancolhatatlan, sértetlen
A fogaskerék alakú kábel kialakítása taszítja a gubancokat és az összegabalyodást, megszabadítva a bosszantó csomóktól és csökkentve a mikrofon által keltett zajokat, amelyek akkor keletkeznek, amikor a kábel a ruhádhoz ér.

Strapabíró szögletes kialakítás
Az egyenes kötésű kábellel összehasonlítva a 90°-os szögű audiocsatlakozó tartósabb. Emellett játék közben jelentősen kényelmesebb a telefon fogása.

Könnyen használható távirányító és mikrofon
A realme Buds 2 Neo nagy pontosságú mikrofonja biztosítja, hogy a hangod tisztán hallható legyen a hívások során. Egy gombnyomással megidézheted hangasszisztensed a lejátszás vagy a hívások vezérléséhez.
*A bemeneti vezérlők a különböző eszközökön eltérőek lehetnek
Specifikáció

TípusMobil headset
Hangrendszer2.0
Csatlakozó3.5mm
MikrofonIgen
WirelessNem
SzínBlack


^