Panasonic KX-TU456EXRE Red
Panasonic KX-TU456EXRE Red Panasonic KX-TU456EXRE Red Panasonic KX-TU456EXRE Red

Panasonic KX-TU456EXRE Red

hagyományos, 2,4", MicroSD, 3G, Bluetooth, Magyar menü, Angol menü
Gyártói cikkszám: KX-TU456EXRE
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
29 700 Ft

Elsőbbségi hívás kihangosítóval
Akár öt előre megadott telefonszámra küldhető SMS és kezdeményezhető hívás. A funkció a beszélgetést automatikusan ki is hangosítja.
 
Nagy gombok és hallható tárcsázás
A jól látható, nagy gombokat könnyű megnyomni. A hallható tárcsázás funkció pedig hanghatással is jelzi a gombnyomásokat. Így a felhasználó kevésbé tévesztheti el a beírt számokat.

Könnyen olvasható 2,4" képernyő
A nagy képernyő az erős kontrasztnak köszönhetően nagyon könnyen olvasható. A menü, a pontos idő és a hívó fél jól láthatóan megjelenik.
 
Ütésálló
Masszív kialakítása megvédi a zsebbe vagy táskába elrakott, vagy akár leejtett telefonkészüléket is. Az ütésálló eszköz biztonsággal ellenáll akár 1,5 m-es zuhanásnak. A telefon ellenálló képességét az USA hadügyminisztériumának eszközeinél alkalmazott MIL-STD-810G.516.7 szabvány szerint vizsgálták be.

Testreszabható hangrendszer (ekvalizer) erős beszédhangosítással
Az egyes frekvenciatartományok hangereje külön módosítható. A felhasználó három különféle hangzás közül választhat. A hangzás a másik fél beszédhangjától függően mindig a legjobban érthetőre állítható be. Emellett a normál mobiltelefonok maximális hangerejét meghaladó hangerőt képes biztosítani. Így a nehezebben halló idős emberek is könnyen használhatják a készüléket.
 
Hallókészülék-kompatibilis
A felhasználó hallókészülék viselésekor is tisztán, a környezeti zajok nélkül hallhatja a beszélgetést. A telefon besorolása az ANSI C63.19 vizsgálati módszer M3/T4 fokozatának felel meg.

Hosszú készenléti idő
A telefon teljesen feltöltés után körülbelül 25 napig (akár 600 óráig) készenlétben marad
Specifikáció

Típushagyományos
Kijelző átmérője2,4 "
Memóriakártya típusaMicroSD
Hálózati technológia3G
Dual SIMNem
BluetoothIgen
NFCNem
Magyar nyelvIgen
Angol nyelvIgen


^