ONYX BOOX Nova 3 Color 7,8" E-book olvasó 32GB Black
ONYX BOOX Nova 3 Color 7,8" E-book olvasó 32GB Black ONYX BOOX Nova 3 Color 7,8" E-book olvasó 32GB Black ONYX BOOX Nova 3 Color 7,8" E-book olvasó 32GB Black ONYX BOOX Nova 3 Color 7,8" E-book olvasó 32GB Black ONYX BOOX Nova 3 Color 7,8" E-book olvasó 32GB Black ONYX BOOX Nova 3 Color 7,8" E-book olvasó 32GB Black ONYX BOOX Nova 3 Color 7,8" E-book olvasó 32GB Black ONYX BOOX Nova 3 Color 7,8" E-book olvasó 32GB Black ONYX BOOX Nova 3 Color 7,8" E-book olvasó 32GB Black ONYX BOOX Nova 3 Color 7,8" E-book olvasó 32GB Black

ONYX BOOX Nova 3 Color 7,8" E-book olvasó 32GB Black

32 GB, 7,8", Csatolófelület: USB Type-C/WiFi/Bluetooth, Háttérvilágítással, 197x137x7,7mm
Gyártói cikkszám: NOVA 3 COLOR4
Garancia: Jogszabály szerint
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Erőteljes olvasási funkciók egy kompakt, 7,8 hüvelykes testbe csomagolva
A klasszikus e-book régóta hűséges társad, mégis szeretnél néhány extra funkciót, például a saját jegyzetek írásának képességét? Ismerd meg az Onyx BOOX NOVA 3 Color ebook olvasót, amely tollat is tartalmaz. Kiváló nyomásérzékenységével és 4096 lépcsős felbontásával igazán kiemelkedő, így segítségével még kis műalkotásokat is készíthetsz. Az Onyx BOOX NOVA 3 Color olvasó E-Ink Kaleido Plus színes érintő kijelzővel rendelkezik, 1872 × 1404 px felbontással, 300 PPI (fekete-fehér mód) valamint 100 PPI (színes mód) pixel sűrűség mellett.
Az Onyx BOOX NOVA 3 Color ebook olvasó legfontosabb jellemzői:
- Sokoldalú eszköz kompakt A5 méretben
- 7,8 hüvelykes, tükröződésgátló, színes E Ink Kaleido Plus kijelző (1872 × 1404 px)
- A passzív és állítható háttérvilágítás kíméli a szemed
- Nagyon érzékeny toll, amely 4096 nyomásszinttel rendelkezik
- Android 10 operációs rendszer
- Az ENCODE funkcióval különböző nyelveken tekintheted meg a könyveket
- Vezeték nélküli WiFi interfész
- Beépített hangszóró és mikrofon
- 3150 mAh kapacitású újratölthető Li-ion akkumulátor
- A csomag tartalma: ONYX BOOX NOVA 3 Color, Használati útmutató, Védőfólia, Stylus, USB kábel, Garanciakártya

Az Onyx BOOX NOVA 3 Color gyors működéssel rendelkezik
A továbbfejlesztett nyolcmagos processzor akár 30% -kal gyorsabb sebességet kínál, mint az előző modell. Mindez zökkenőmentes irányítást biztosít akkor is, ha két alkalmazást futtatsz egyszerre.

Könnyű érintésvezérlés
Az érzékeny toll segít megragadni nagyszerű ötleteid, és a kettős érintésnek köszönhetően egyszerű mozdulatokkal segíti az Onyx BOOX NOVA 3 Color olvasó rendszer hatékony irányítását.

USB OTG
Az Onyx BOOX NOVA 3 Color lehetővé teszi, hogy flash meghajtókat vagy külső SSD meghajtókat csatlakoztass az USB-C csatlakozóhoz, és fájlokat, könyveket vagy jegyzeteket továbbíts.


Az Onyx BOOX NOVA 3 Color beépített hangszóróval rendelkezik
Az Onyx BOOX NOVA 3 Color olvasó alsó keretébe épített hangszóró lehetővé teszi hangoskönyvek hallgatását vagy kedvenc zenéid lejátszását. Integrált mikrofont is találsz az olvasóban.

Az Onyx BOOX NOVA 3 Color Bluetooth 5.0-t használ
A modern Bluetooth 5.0 vezeték nélküli interfész és a WiFi együtt stabilabb kapcsolatot és jobb adatátviteli sebességet biztosít az Onyx BOOX NOVA 3 Color olvasó számára. Könnyedén csatlakoztathatsz például külső billentyűzetet vagy más eszközt az olvasóhoz Bluetooth-on keresztül.

Képernyővilágítási rendszer MOON Light technológiával
Immár bárhol és bármikor olvashatsz és dolgozhatsz, az állítható kijelző háttérvilágításnak köszönhetően. Az Onyx BOOX NOVA 3 Color MOON Light fényvisszaverő fényeloszlást alkalmaz a kijelző felett elhelyezkedő fényvezető rétegnekköszönhetően. Ennek eredményeként a kapott kijelző jobb, mint az LCD kijelzők használata esetén. Az Onyx BOOX NOVA 3 Color olvasó a MOON Light technológiát is kínálja, amelynek köszönhetően sötétben vagy gyenge fényviszonyok között is kényelmesen olvashatsz, mivel a kijelző fényereje alkalmazkodik a környezetéhez. Használhatod a Flicker-Free technológiát is, amely csökkenti a szem fáradtságát olvasás közben.

Éles szöveges megjelenítés, mint egy nyomtatott könyvben
Az Onyx BOOX NOVA 3 Color nagy teljesítményű olvasási funkciókat kínál, amelyek egy kompakt készülékben vannak elrejtve, 7,8 hüvelykes, tükröződésmentes E Ink Kaleido Plus kijelző mellett. Ez a kijelző hűen szimulálja a valódi papírt, és akár 4096 színt is képes megjeleníteni. A színes kijelzőnek köszönhetően illusztrált könyveket vagy képregényeket is megtekinthetsz az Onyx BOOX NOVA 3 Color olvasón. A képpont-sűrűség 300 DPI fekete-fehér módban, és 100 DPI színes használat esetén. Ezenkívül testreszabhatod az oldal betűméretét és formátumát is egyéni igényeidnekmegfelelően.


Az Onyx BOOX NOVA 3 Color kompakt méretet kínál a könnyű hordozhatóság érdekében
Az Onyx BOOX NOVA 3 Color elektronikus könyvolvasó kompakt méretének köszönhetően - amely majdnem megfelel az A5 formátumnak -  tökéletesen illeszkedik a kézbe, és nagyon könnyen elfér kézitáskádban is. Az olvasó 7,8 hüvelykes kijelzője akár 68% -kal több információt képes tárolni, mint a 6 hüvelykes kijelző. Az Onyx BOOX NOVA 3 Color ebook olvasó a PDF fájlok olvasásának speciális funkcióival is rendelkezik, például formázással, navigálással vagy kézi megjegyzések beszúrásával is.

Onyx BOOX NOVA 3 Color Android 10 operációs rendszerrel

Az Onyx BOOX NOVA 3 Color ebook olvasó Android 10 operációs rendszerrel rendelkezik. Ennek köszönhetően különbözőalkalmazásokat telepíthetsz más márkák műveinek olvasásához is, például a Kindle, a Kobo és még sokan más. Az előző verzióhoz képest az Onyx BOOX NOVA 3 Color sokkal biztonságosabb, okosabb és intuitívabb működést kínál.

Élvezd a kiváló írás- és rajzolás élményét

Az Onyx BOOX NOVA 3 Color ebook olvasó tartozékai közé tartozik a minden érintésre pontosan reagáló, 4096 érzékenységszinttel rendelkező toll.  Szerezz ellenőrzést a kézzel írott jegyzetek létrehozása felett, vagy engedd kreativitásod kiemelkedni a részletes rajzok készítése során. Az új, kifinomult felhasználói felület lehetővé teszi a rétegzett grafikák készítését a rugalmasabb szerkesztés érdekében, illetve új eszközöket is kínál a tökéletes textúrázáshoz.

Az Onyx BOOX NOVA 3 Color ASAHI védőüveggel rendelkezik

Az ASAHI japán gyártó védőrétegét helyezték el az Onyx BOOX NOVA 3 Color olvasó E Ink Kaleido Plus kijelzőjére, amely megvédi az olvasó kijelzőjét a karcolásoktól és egyéb sérüléstől.
Specifikáció

Belső memória mérete32 GB
Kijelző mérete7,8 "
CsatolófelületUSB Type-C/WiFi/Bluetooth
HáttérvilágításIgen
Méret197x137x7,7 mm


^