Nikon Prostaff 1000 távolságmérő
Nikon Prostaff 1000 távolságmérő Nikon Prostaff 1000 távolságmérő Nikon Prostaff 1000 távolságmérő Nikon Prostaff 1000 távolságmérő Nikon Prostaff 1000 távolságmérő Nikon Prostaff 1000 távolságmérő

Nikon Prostaff 1000 távolságmérő

Mérőeszköz
Gyártói cikkszám: BKA151YA
Garancia: 120 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
103 200 Ft

A PROSTAFF 1000 lézeres távolságmérővel mindenre felkészülhet.

Az 5 m és 910 m közötti távolságtartományban használható, kompakt és könnyű eszközt célprioritás-kapcsoló rendszerrel látták el, amellyel két távolságmérési mód között lehet váltani. Az első célpont prioritása mód az objektumcsoport legközelebbi tagjának távolságát olvassa le, míg a távoli célpont prioritása mód a legtávolabbi objektum távolságát jeleníti meg. A távolságok egy gombnyomásra azonnal leolvashatóvá válnak, egy méteres felbontással. Még több lehetőséget kínál az egyszeri mérés és az akár nyolc másodpercig tartó folyamatos mérés, a kiváló minőségű, többrétegű bevonattal ellátott, 6x-os nagyítású monokulár pedig fényes és tiszta képet ad.

NAGY TÁVOLSÁGTARTOMÁNY RUGALMAS CÉLPONTKERESÉSSEL
A hosszú, 5 m és 910 m közötti mérési tartomány kényelmesen lefedi a teljes távolságot, amelyen mérésekre lehet szükség. A sokoldalú célprioritás-kapcsoló rendszernek köszönhetően a PROSTAFF 1000 gyorsan segít a célpont azonosításában. Ha átfedő objektumok mérésére kerül sor, az első célpont prioritása mód, valamint a távoli célpont prioritása mód közül lehet választani. Előbbi a a legközelebbi objektum távolságát adja meg, míg az utóbbi a legtávolabbi objektumét. A mérési eredmények gyorsan megjelennek a letisztult kijelzőn, 1 m-es lépésekben. Ha az egyszeri mérés sikertelen, az eszköz legfeljebb négy másodpercig automatikusan újrapróbálkozik, amíg sikeresen meg nem tudja határozni a távolságot. A főkapcsoló lenyomva tartásával legfeljebb nyolc másodperces folyamatos mérés indítható. Ezzel a funkcióval áttekintheti a környezetet, miközben gyorsan és kényelmesen meghatározhatja több célpont távolságát.

NAGY FÉNYEREJŰ KÉP ÉS KÉNYELMES BETEKINTÉS
A kiváló minőségű, 6x-os nagyítású monokulár lencséit és prizmáit többrétegű bevonattal látták el, amelyek ezáltal világos és éles képet biztosítanak, megkönnyítve a célpont azonosítását. A nagy, 16,7 mm-es betekintési távolság kényelmes használatot tesz lehetővé még szemüveg viselése esetén is. A dioptriaszabályozásnak köszönhetően a megjelenítés az egyéni látásélességhez igazítható.

TARTÓS TÁRS A ZSEBBEN
A kompakt és könnyű kialakítású, tenyérben elférő eszköz széles tartományon belül teszi lehetővé a távolságmérést, a célzás idejére pedig könnyen elhelyezhető zsebben. A PROSTAFF 1000 robusztus és esőálló kivitelű a JIS/IEC 4. védettségi osztálynak (IPX4) megfelelő védelemmel, valamint széles, –10 °C és +50 °C közötti hőmérséklettűréssel. Masszív és megbízható eszköz, amelyre minden körülmény között számíthat.
Specifikáció

TípusMérőeszköz


^