MyPhone Hammer 5 Smart DualSIM 4GB Black
MyPhone Hammer 5 Smart DualSIM 4GB Black MyPhone Hammer 5 Smart DualSIM 4GB Black

MyPhone Hammer 5 Smart DualSIM 4GB Black

hagyományos, 2,4", Hátlapi kamera:2MP, ROM:4GB, MicroSDXC, 4G, 2500mAh, Dual SIM, Wi-Fi 4/n, Bluetooth, 168g, Magyar menü, Angol menü
Gyártói cikkszám: 5902983608738
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
48 300 Ft

HAMMER 5 Smart
Sokféle lehetőség
A HAMMER 5 Smart egy egyedülálló, 2,4 hüvelykes klasszikus telefon, amely LTE, GPS és WhatsApp mobilalkalmazásokat kínál. IP68-minősítésű, por- és vízálló házzal, valamint a márka telefonjai közül a legnagyobb akkumulátorral rendelkezik. Most még többet tehetsz!

Okostelefon funkciók
A HAMMER 5 Smartot a KaiOS vezérli, így használhatja a Facebook, a WhatsApp és a Google Maps navigációját. Tekintse meg a KaiStore áruházban elérhető többi alkalmazást.

Használja ki az LTE teljes potenciálját
Mostantól maradjon online, és élvezze a böngészést az interneten az LTE segítségével. A Wi-Fi Hotspot segítségével telefonját mobil útválasztóként használhatja.

Erős akkumulátor
A HAMMER-hez hasonlóan az 5 Smart egy töltési ciklusonként nagyon hosszú működési időt biztosít az akár 2500 mAh kapacitású eltávolítható akkumulátornak köszönhetően. A gyakorlatban ez akár 12 órás folyamatos beszélgetést jelent.

Szinte bármit megúszhatsz
Többé nem kell aggódnia az előre nem látható esőtől vagy a mindenütt jelen lévő portól. A HAMMER a legnehezebb helyzetekben is győztesen kerül ki, ellenállóságát pedig az IP68-as tanúsítvány igazolja.Az ellenállást 30 percre 1,5 m mélységű vízbe merítve tesztelték. zárt USB és mini jack aljzatokkal.

Ultra erős
5 A Smart semmihez sem hasonlítható. Izmos formája és megerősített felépítése a szilárdság és az átlagon felüli esésállóság ígérete. Jellemzők 1,2 m-es ejtési teszttel megerősítve.

Tágas kijelző
A HAMMER 5 Smart tökéletes a nehéz, megerőltető körülményekhez. Egy kézzel is kezelhető, miközben kéznél és kényelmesen használható.

Megbízható kamera
A HAMMER 5 Smart segítségével olyan képeket készíthet, ahol más telefonok nem képesek. Dolgozz, rögzítsd erőfeszítéseid eredményeit, és töltsd fel a WhatsApp-ra, a Facebookra!

Specifikáció

Típushagyományos
Kijelző átmérője2,4 "
Hátlapi kamera2 MP
Belső háttértár4 GB
Memóriakártya típusaMicroSDXC
Hálózati technológia4G
Akkumulátor kapacítás2500 mAh
Dual SIMIgen
Wi-FiWi-Fi 4/n
BluetoothIgen
NFCNem
Tömeg168 g
Magyar nyelvIgen
Angol nyelvIgen


^