MyPhone Hammer 3 DualSIM Black
MyPhone Hammer 3 DualSIM Black MyPhone Hammer 3 DualSIM Black MyPhone Hammer 3 DualSIM Black MyPhone Hammer 3 DualSIM Black MyPhone Hammer 3 DualSIM Black MyPhone Hammer 3 DualSIM Black MyPhone Hammer 3 DualSIM Black MyPhone Hammer 3 DualSIM Black

MyPhone Hammer 3 DualSIM Black

hagyományos, 2,4", MicroSD, 2G, Dual SIM, Bluetooth, Magyar menü, Angol menü
Gyártói cikkszám: 5902052868858
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
31 100 Ft

HAMMER 3

Extrém jó

A HAMMER 3 egy klasszikus modell 2,4 colos képernyővel és modern formatervezéssel, melyet rendkívüli vízállósága és porállósága tesz különlegessé. Kiemelendő továbbá a 2000 mAh-os akkumulátor, a Dual SIM, Bluetooth és a kamera. Ezzel a készülékkel a legnagyobb kihívások sem jelenthetnek problémát.

Könnyen olvasható kijelző

A HAMMER 3 mind irodai, mind szélsőséges körülmények között jól működik. A nagy képernyő könnyű kezelhetőséget és a színek élénk visszaadását biztosítja.

Vízálló, porálló

A legszélsőségesebb körülmények sem lephetnek meg ezzel a telefonnal. A HAMMER 3 megerősített háza porálló és vízálló:1,5 m mélységben 30 percig történő vízbe merítés zárt USB és mini Jack portokkal.

Jellegzetes, megerősített forma

Végezd kedvenc szabadidős tevékenységed anélkül, hogy a telefon miatt kelljen aggódnod. A gumírozott HAMMER 3 egyedi kialakítása ütésállóságot és leeséssel szembeni védelmet (drop test 1,5 m-ig) biztosít.

Megaakkumulátor

Készenléti állapot 10 napig, vagy 7 óra folyamatos beszélgetés – jól hangzik, ugye? A HAMMER 3 cserélhető akkumulátorának kapacitása 2000 mAh.
Specifikáció

Típushagyományos
Kijelző átmérője2,4 "
Memóriakártya típusaMicroSD
Hálózati technológia2G
Dual SIMIgen
BluetoothIgen
NFCNem
Magyar nyelvIgen
Angol nyelvIgen


^