Maxcom MM715BB Black
Maxcom MM715BB Black Maxcom MM715BB Black Maxcom MM715BB Black Maxcom MM715BB Black Maxcom MM715BB Black Maxcom MM715BB Black Maxcom MM715BB Black

Maxcom MM715BB Black

hagyományos, 1,8", MicroSD, 2G, Bluetooth, Magyar menü, Angol menü
Gyártói cikkszám: MM715BB
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
41 100 Ft

Általános leírás

A Maxcom MM715BB vészhívós mobiltelefon egyedülálló az ún. SOS telefonok között. Ez a vészhívó mobil tipikusan időseknek vagy fogyatékos embereknek készült, és minden olyan funkciót magában foglal, amira csak szüksége lehet az embernek.

Ez az SOS telefon nemcsak az ún. vészhívó gombbal ellátott időstelefon szolgáltatását tudja, hanem annál sokkal többet. A helyhez kötöttség megszűnik: bárhol, bármikor elérhetővé válik. Nem kell a vészhívó mobiltelefonnal foglalkoznia, csak egy karperecet kell magán hordania, amely vízálló, ütésálló. Baj esetén a piros gombot megnyomni. Önnek más teendője nincsen.

A készülék öt előre programozott számot sorban felhív, valamint SMS üzenetet küld (a szöveg előre beállítható). Amennyiben a hívott fél fogadja a hívást, akkor az Ön készüléke automatikusan kihangosított állapotba kerül, így távolról is tud beszélni a hívott féllel.

A készülék kártyafüggetlen, hagyományos SIM kártyával működik. A telefon nagy nyomógombokkal, nagy karakter kijelzővel, bluetooth kapcsolati lehetőséggel, elemlámpával, töltőbölcsővel rendelkezik a könnyebb kezelhetőség érdekében. A készülék magyar nyelvű menüvel és hangbemondással segíti a könnyebb kezelhetőséget, így a vak felhasználók számára is jó választás lehet.
Specifikáció

Típushagyományos
Kijelző átmérője1,8 "
Memóriakártya típusaMicroSD
Hálózati technológia2G
Dual SIMNem
BluetoothIgen
NFCNem
Magyar nyelvIgen
Angol nyelvIgen


^