Logitech Group Konferencia Rendszer Black
Logitech Group Konferencia Rendszer Black Logitech Group Konferencia Rendszer Black Logitech Group Konferencia Rendszer Black

Logitech Group Konferencia Rendszer Black

Video:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz
Gyártói cikkszám: 960-001057
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
349 400 Ft

Nagyobb csoportok

A Group ideális közepes és nagyméretű videokonferenciákhoz. Ha nagyobb a helyiség vagy a csoport, az opcionális kiegészítő mikrofonok ahang-hatótávolságot 8,5 méterre (28 láb) növelik.

Éles kép

A rendszer 1080p HD-felbontású videót kínál másodpercenkénti 30 képkockával.

Tiszta hang

A Group teljes kétirányú kihangosítóval rendelkezik, amelynek hangja élethű, részletgazdag, tiszta és jól érthető.

90 fokos látótér

A 90 fokos látótérnek köszönhetően mindenki látható. A 260 fokos pásztázási és a 130 fokos döntési lehetőségnek köszönhetően Ön fókuszálhat a beszélőre, anyagokra vagy akár a táblára.

Távirányító

A kamera pásztázásának, döntésének és nagyításának, illetve a kihangosító hangerejének és híváskezelésének vezérlése kétféle módon történhet. Ezen funkciókat a kihangosító konzoljáról, illetve a távirányító segítségével is vezérelheti. A távirányító – amikor éppen nincs rá szükség – tárolható a konzol dokkolójában.

Öt kamerabeállítás

A számos kamerabeállítás lehetővé teszi, hogy az objektívvel a gyakran használt nézetekre váltson és fókuszáljon – például a konferenciaasztalra, a táblára vagy személyekre – amelyekhez egyetlen gombnyomással vissza is térhet.
Specifikáció

Videó felbontásFull HD
MikrofonIgen
CsatolófelületUSB 2.0
FókuszAutófókusz


^