Logitech F710 Wireless Gamepad Silver/Black

Logitech F710 Wireless Gamepad Silver/Black

PC/Android/Smart TV, Wireless, Vibrációs funkció, Analóg joystick
Gyártói cikkszám: 940-000145
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén 3-5 munkanap
23 400 Ft

2,4 GHZ-ES VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT

Észrevétlen készenlét. Hagyja el a vezetéket, és élvezze a szabadságot – játék vezetékek nélkül. Egyszerűen csatlakoztassa a Nano vevőegységet az USB-portra, és máris működik a 2,4 GHz-es gyors adatátvitel késés, kimaradás és zavar nélkül.

F710 vezeték nélküli játékkonzol

KÉT REZGÉSKELTŐ MOTOR A VISSZAJELZÉSHEZ1A DIRECTINPUT ÜZEMMÓDHOZ SZOFTVER TELEPÍTÉSE SZÜKSÉGES.
Érezze a játékot. Fedezze fel a visszajelzés új szintjét, amellyel érezhető minden ütés, ütközés és robbanás a rezgéses visszajelzést támogató játékokban.

KITERJEDT JÁTÉKTÁMOGATÁS

Játsszon népszerű és klasszikus játékokkal.
Játsszon a konzolportokon a hozzájuk illő vezérlővel, vagy élvezze lazább stílusban a számítógépes játékokat. Az F710 beállítása egyszerű, és könnyen használhatja kedvenc játékaihoz az XInput/DirectInput bemenetnek köszönhetően, amelyek a legelterjedtebb szabványok.

EGYEDI 4 KAPCSOLÓS DIGITÁLIS IRÁNYÍTÓPULT

Pörögjön a digitális irányítópult. A hagyományos digitális irányítópultoknak egyetlen forgáspontja van, ami pontatlan vezérlést eredményezhet. A digitális irányítópult négy különálló kapcsolón mozog az érzékenyebb irányítás és a tapinthatóbb érzékelés érdekében.

A KONZOLOKRÓL JÓL ISMERT ELRENDEZÉS

Kapja fel, és játsszon. Az ismerős elrendezésnek köszönhetően villámgyorsan megszokja a használatát, és ösztönei vezérelhetik a játékát. Az F710 a konzolokon megszokott vezérlési módot kínálja, ám újításokkal gazdagítja a hagyományos kialakítást a tökéletes illeszkedéshez.

KOMPATIBILIS AZ ANDROID TV-KKEL

Játékvezérlőink kiválóan működnek együtt az Sony Android™ TV-kkel. A vezérlőt XID üzemmódba kapcsolva a konzolszerű kialakítás a legtöbbet hozza ki a játékból. Finom ívekkel és a kézre álló gumimarkolatával hosszan tartó játék esetén is kényelmes. A szokásos Android TV-kezelőszerveknek köszönhetően – amelyeket a Logitech-emblémás gomb, illetve a Vissza gomb biztosít – problémamentesen mozoghat Android TV-jén.
Specifikáció

PlatformPC/Android/Smart TV
CsatolófelületWireless
Vibrációs funkcióIgen
Analóg joystick Igen


^