Logitech C615 Full HD Webkamera Refresh Black/Silver

Logitech C615 Full HD Webkamera Refresh Black/Silver

Video:FULL HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz, Fotó:8Mp
Gyártói cikkszám: 960-001056
Garancia: 12 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
10 800 Ft

HORDOZHATÓ, TELJES HD FELBONTÁSÚ VIDEOHÍVÁSOK. ÉLES FÓKUSSZAL.

Szélesvásznú, teljes HD felbontású videókat készít (1080p/30 fps minőségben), a gyors és akadálymentes automatikus fókuszálás segítségével a készített kép éles fókuszban marad. Hordozható, egy mozdulattal kihajtható kialakítása révén szinte bármilyen táskában jut hely.

SZÉLESVÁSZNÚ, TELJES HD FELBONTÁSÚ VIDEOHÍVÁSOK

Az üvegobjektív és a teljes HD felbontású, 1080p minőségű videó segítségével – amely egyaránt használható hívások indításához és felvételek készítéséhez – csodaszép, tiszta, nagy felbontású, élethű videók készíthetők.

EGYENLETES MINŐSÉGRE TERVEZVE

A gyors automatikus fókuszálásnak köszönhetően az elkészült videofelvétel akkor is borotvaéles lesz, ha Ön folyamatosan mozog a készülékkel, közel áll a webkamerához, illetve tárgyakat vagy dokumentumokat rögzít (akár a kameraobjektívtől 10 cm távolságra).

ÉLÉNKEBB KÉPEK

A HD minőségű megvilágítás-korrigáló funkcióval rendelkező C615 finomhangolja a fényviszonyokat, hogy gyengébb megvilágítás mellett is jobb minőségű, élénkebb képet állítson elő.

NYUGODTAN BESZÉLHET

A beépített zajcsökkentő mikrofonnak köszönhetően az Ön hangja biztosan tiszta lesz a felvételen, még nagy háttérzaj mellett is.

TELJES KÖRŰ KITEKINTÉS

A C615 modell 360 fokban mozog, így Ön rugalmasan, a kívánt szögben használhatja. Az egy mozdulattal kihajtható modell összecsukva kompakt méretű, és védi az objektívet – a webkamera így táskába, tárcába vagy akár zsebbe is helyezhető.
Specifikáció

Videó felbontásFULL HD
MikrofonIgen
CsatolófelületUSB 2.0
FókuszAutófókusz
Fotó felbontás8 Mp


^