Logitech C505 Webkamera Black
Logitech C505 Webkamera Black Logitech C505 Webkamera Black

Logitech C505 Webkamera Black

Video:HD, Mic, USB 2.0, Rögzített fókusz
Gyártói cikkszám: 960-001372
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
13 200 Ft

EGY NAGYOBB HATÓTÁVOLSÁGÚ WEBKAMERA
A C505 egy HD 720p felbontású videóval és nagy hatótávolságú mikrofonnal felszerelt webkamera, amellyel tiszta, természetes beszélgetések folytathatók 3 méterig. Ezenkívül egy 2 méteres kivételesen hosszú USB-A-kábel biztosít egyedien változatos felszerelési lehetőségeket.

HD 720P SZÉLES KÉPERNYŐS VIDEÓ
Lépjen tovább a laptopok beépített optikájától a széles képernyős HD 720p / 30 képkocka/mp felbontású éles, tiszta és színpompás videóminőségre. A C505 átlósan 60°-os látótérrel, fix fókusszal és bármely értekezleti helyszín megvilágításához alkalmazkodó automatikus megvilágításkorrekcióval rendelkezik.

TISZTA, TERMÉSZETES HANG
Egyetlen, irányítatlan, zajcsökkentő technológiát alkalmazó mikrofon, amellyel természetes, tiszta beszélgetések folytathatók 3 méterig, még nyitott munkahelyeken, osztálytermekben és más mozgalmas környezetben is.

2 MÉTERES KÁBEL AZ ÜZEMBE HELYEZÉSI LEHETŐSÉGEK KIBŐVÍTÉSÉHEZ
A C505 sokféleképp felszerelhető a 2 méteres kivételesen hosszú USB-A-kábellel és az univerzális csipesszel. Választhatja a hagyományos, laptopon vagy külső képernyőn történő elhelyezést – de kreatívabb megoldásként a számítógéptől számított 2 méteren belül bármely polcra vagy tartóra is felszerelheti.

Specifikáció

Videó felbontásHD
MikrofonIgen
CsatolófelületUSB 2.0
FókuszRögzített fókusz


^