Insta360 One X2 Black
Insta360 One X2 Black

Insta360 One X2 Black

insp, jpeg, insv, mp4, IP68, 149g, 46,2x113x29,8mm
Gyártói cikkszám: CINOSXX/A
Garancia: Jogszabály szerint
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Egy érintéssel mozgóképes szerkesztések.
A szerkesztés legegyszerűbb módja. Válassza ki a felvételt, és hagyja, hogy a Shot Lab elvégezze a többit. A Shot Lab folyamatosan javul egy sor intelligens sablonnal, amelyek frissítik a szerkesztéseket.

Egylencsés stabil rögzítés.
Helyezze az összes tűzerőt egy objektív mögé Steady Cam üzemmóddal. Rendkívül stabil, széles látószögű felvétel, amely pillanat alatt készen áll a megosztásra.

Két objektíves, 5,7K-s rögzítés.
Oldja meg a 360 kreatív szabadságát. Rögzítsen mindent és keresse meg később szuper 5.7K felbontással és H.265 kódolással.

A játék legjobb stabilizálása.
A FlowState Stabilization minden eddiginél jobb algoritmussal rendelkezik. Dobja ki a kardánt, és fogja meg a zsebben lévő stabil bütyköt.

Szintezze be a horizontot.
Nyisson ki egy teljesen új szintű stabilizációt. Koppintson a Horizont Lock elemre, hogy azonnal stabilizálja a horizontot a Steady Cam-ban.

Ellenőrizze az időt és a teret.
Haladjon nagyon lassan, vagy gyorsítsa fel a dolgokat egy hiperlapszussal. Könnyedén szerkesztheti 360 vagy Steady Cam felvételeit telefonos alkalmazásában.

Készítsen bárhol szellemvárost.
Soha ne panaszkodj arra, hogy az emberek újra blokkolják a lövésedet a Ghost Town segítségével. 360 ° -os időzítést készít, és az alkalmazás ember nélküli fotót ad ki.
Specifikáció

Állókép formátuminsp, jpeg
Mozgókép formátuminsv, mp4
BluetoothNem
WI-FINem
IP-védettségIP68
Tömeg149 g
Méretek46,2x113x29,8mm
Vízálló tokkalNem


^