Insta360 GO 2 White
Insta360 GO 2 White Insta360 GO 2 White Insta360 GO 2 White Insta360 GO 2 White

Insta360 GO 2 White

DNG/INSP, MP4, Bluetooth, WI-FI, IPX8, 26,5g, 52,9x23,6x20,7mm
Gyártói cikkszám: CING2XX/F
Garancia: Jogszabály szerint
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

POV rögzítés
Az Insta360 GO 2 a világ legkisebb akciókamerája. Körülbelül hatszor könnyebb, mint a régi akciókamerája, ugyanolyan méretű képérzékelővel, és tökéletesen illeszkedik az ingéhez.

FlowState stabilizálás
Látnia kell, hogy elhiggye. Bárhová rögzíti a GO 2-t, a FlowState Stabilization stabilan tartja a felvételt. Felrázzuk, ütögetjük és készre tekerjük.

Horizon Lock
Mozgassa a kamerát, ahogy csak akarja. A GO 2 horizontszintező algoritmusai mindentől függetlenül egyenesen tartják a videót.

Mount Anywhere
A GO 2 olyan kicsi, hogy bárhol elfér. Mint szó szerint bárhol. Gitár? Könnyen. Macska? Nos... amíg a macskája valóban hallgat rád. Csak használja a dobozban található tartozékokat, hogy bárhol felszerelje. 

Hyperlapse
A Jam az összes műveletet egy gyors hiperlapszusba csomagolja a TimeShift móddal. Akár hatszor gyorsabb, mint a való életben.

Timelapse
Válasszon ki egy helyet, és rögzítsen timelapse bármilyen szögből. Éjszaka kapcsolja be a Nightlapse módot, és a GO 2 az agyát (és az AI-t) használja az expozíció és az intervallumok beállításához. Leszedi a zoknidat.

Lassított felvétel
Nem bírta a sebességet? Lassítson le egy kulcsfontosságú pillanatot 4-szeres lassításra szupersima 120 képkocka/mp sebességgel.

HDR videó
Töltsd fel a színeket a HDR móddal. Egy koppintással olyan felvételeket készíthet, amelyek úgy néznek ki, mintha profi szerkesztette volna őket. Ideális állóképekhez.

IPX8 vízálló
Szörfözés, medenceparti és sovány merítés készen áll. Kicsit olyan, mint a tavaszi szünet… csak egy akciókamera.

AquaVision
Csúnya kék köd a víz alatti felvételeiden? Kapcsolja be az AquaVisiont az alkalmazásban. Az alulról felfelé frissített algoritmus most még valósághűbb és élénkebb színeket produkál, mint korábban.

Automatikus szerkesztés
A mesterséges intelligencia elviszi kedvenc klipjeit, egy történetbe helyezi őket, és együtt szerkeszti őket zenére. Válasszon a tematikus sablonok közül, vagy hagyja, hogy az AI freestyle. Ne aggódjon, ez még nem a munkája miatt jön.

Előnézet útközben
Koppintson az Insta360 alkalmazás megnyitásához a felvétel valós idejű előnézetéhez WiFi-n keresztül, és menet közben módosítsa a beállításokat.
Specifikáció

Állókép formátumDNG/INSP
Mozgókép formátumMP4
BluetoothIgen
WI-FIIgen
IP-védettségIPX8
Tömeg26,5 g
Méretek52,9x23,6x20,7mm
Vízálló tokkalNem


^