Huawei Sound Joy Bluetooth Speaker Obsidian Black
Huawei Sound Joy Bluetooth Speaker Obsidian Black Huawei Sound Joy Bluetooth Speaker Obsidian Black Huawei Sound Joy Bluetooth Speaker Obsidian Black Huawei Sound Joy Bluetooth Speaker Obsidian Black Huawei Sound Joy Bluetooth Speaker Obsidian Black Huawei Sound Joy Bluetooth Speaker Obsidian Black Huawei Sound Joy Bluetooth Speaker Obsidian Black Huawei Sound Joy Bluetooth Speaker Obsidian Black

Huawei Sound Joy Bluetooth Speaker Obsidian Black

2.0, 30W, Bluetooth, Black
Gyártói cikkszám: 55028230
Garancia: 12 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Utazásra kész
Tapasztald meg a szabadság hangját a HUAWEI Sound Joy segítségével. Ragadd meg a rendkívül jól hordozható hangszórót a akasztójánál fogva, rakd el a hátizsákodba, és állj készen egy új kalandra!

Stílusos színes gyűrűjelző a szükséges információkért
Vigyél fényt zenéidbe a HUAWEI Sound Joy színes gyűrűjelzőjével. Tekintsd meg a hangerő szintjét, kövesd nyomon az akkumulátor töltöttségét a gyűrű teltetsége alapján.

Minőségi anyagból készült kivitelezés
A HUAWEI Sound Joy különlege szövetburkolata kiemelkedő, dinamikus megjelenést és kényelmesebb érintést biztosít. Robusztus, masszív védelmet is nyújt minden szabadtéri kiránduláshoz, és ami még fontosabb, lehetővé teszi, hogy a hangok úgy rezonálódjanak, hogy tökéletes audió élményt biztosítsanak.

A rossz idő nem akadály
Az IP67 vízállósági tanúsítvánnyal rendelkező HUAWEI Sound Joy szinte bármilyen időjárási körülménynek ellenáll, és akár 1 méteres vízben is védett marad.

Lépj magasabb szintre a hangzásban
A HUAWEI Sound Joy hangos, 79 dBA @ 2 m-es Devialet kétirányú hangszórórendszert4 és Devialet SAM® technológiát kínál a jel és az akusztikus kimeneti nyomás összehangolására. A teljes frekvenciájú hangszóró erőteljes basszusa és a magas hangjai a buli minden sarkára elérnek.

20 W-os szénszálas kombinált membrán
A 20 W-os teljes frekvenciájú hangszóró speciálisan megtervezett szénszálas membránt alkalmaz, hogy az 50 Hz-es (-10 dB) mélyhangok még teljesebben szólaljanak meg.

Szimmetrikusan terhelt passzív radiátor
A duál „push-push” passzív sugárzó tovább fokozza az alacsony frekvenciájú érzékenységet és kiterjesztést, akár 16 mm-es maximális eltéréssel, ami jobb eszközstabilitást, a zene tisztaságát, az alacsony zajszintjét még nagy hangerő mellett is biztosítja.

10 W-os Silk Dome magassugárzó
A Devialet által biztosított, kristálytiszta hangzás érdekében még nagyon magas hangerő mellett is, a 10 W-os selyemkupola magassugárzó akár 20 kHz-es (-10 dB) frekvenciát kínál.

A zene nem állhat meg
Hallgass zenét folyamatosan, függetlenül attól, milyen messzire utazol, az akár 26 órás folyamatos Bluetooth-lejátszással a nagy, 8800 mAh-s akkumulátor8 egyetlen feltöltésével.

Tölts gyorsabban
A 40 W-os szupergyors töltés lehetővé teszi, hogy menet közben is bekapcsoljon, és egy teljes órányi lejátszást biztosít egy rövid, 10 perces töltéssel.

Élvezet a Bluetooth 5.2 által
A Bluetooth 5.2 jobb hangminőséget, valamint alacsonyabb energiafogyasztást és késleltetést biztosít.

Sztereó összeköttetés rázással
Párosíts 2 egységet a sztereó hangzásért rázással a magával ragadó hangzásért. Léptesd a bulit a következő szintre a mennydörgő basszussal és a színes villogó fényekkel.

Egyérintéses lejátszás
Csak érintsd a készülékhez a telefonod a gyors és zökkenőmentes lejátszás átvitelért3. Készülj fel arra, hogy kedvenc dalaid újszerű módon éld át.

Automatikus felfedezés
Élvezd a szinte azonnali csatlakozást eszközeivel az automatikus felfedezés funkción11keresztül. Csak vidd telefonod, tableted vagy laptopod a HUAWEI Sound Joy közelébe és a csatlakozáshoz koppints a felugró ablakra az eszközön. Élvezd a jobb hangzást, amikor telefonálsz, játszol, vagy éppen filmezés közben.

HUAWEI óravezérlő
Legyél te a buli DJ-je csupán az órád használatával. A párosítás után ugyanolyan egyszerűen szabályozhatod a hangerőt és válthatsz zeneszámokat az órád segítségével is.

Hangasszisztens
Nyomd meg a hangasszisztens gombot, hogy aktiváld telefonod intelligens hangasszisztensét az emlékeztetőkhöz, információkérésekhez és egyebekhez.

 

Műszaki adatok

 • Akkumulátor: 8800 mAh (névleges érték)
 • Mikrofon: 3 mikrofon (Használd a G-érzékelőt a 2 vízszintes és függőleges hangfelvevő mikrofon közötti váltáshoz.)
 • Bluetooth verzió: 5.2
 • Bluetooth lejátszás: AAC és SBC támogatott.
 • Külső interfész: C típusú tápcsatlakozó
 • AC/DC tápegység: Támogatja az 5V/2A, 9V/2A és 10V/4A töltést. *Szükséges egy SuperCharger, amely támogatja az SCP2.0 vagy PD3.0 protokollt, illetve a töltés a mellékelt töltőkábelt használva. Ellenkező esetben a változás sebessége befolyásolja. Támogatja az 5V/2A, 9V/2A és 10V/4A töltési módot. Javasoljuk a HUAWEI töltő és a mellékelt töltőkábel használata.
 • Szoftver: A HUAWEI AI Life APP támogatja a HarmonyOS 2 (vagy újabb) és az Android 5.1 (vagy újabb) rendszert. Jelenleg az APP nem támogatja az iOS eszközöket.
 • Szenzor: G érzékelő

Meghajtók:

 • 1 db 20 W-os 50 mm x 75 mm-es versenypálya alakú teljes frekvenciás hangszóró
 • 1 db 10 W-os 19 mm-es magassugárzóból
 • 2 passzív radiátor

Gombok:

 • Bekapcsoló gomb
 • Hangerőszabályzó gombok
 • Lejátszás/lejátszás szüneteltése gomb
 • Bluetooth gomb
 • Sztereó gomb
 • Hangerő +/-

Indikátor:

 • Színes gyűrűjelző: Útmutató a kapcsolat beállításához, állapotjelzésekhez, zenei effektusokhoz stb.
 • Bekapcsológomb jelzőfénye: be- vagy kikapcsolt állapot
 • Bluetooth gomb jelző: Bluetooth be vagy ki
 • Akkumulátor jelző: lemerült akkumulátor figyelmeztetés és töltés jelzés
 • Sztereó gomb jelző: sztereó kombinálása vagy letiltása
Specifikáció

Hangrendszer2.0
Teljesítmény30 W
1xRCANem
2xRCANem
3,5mm jackNem
6,3 mm jackNem
USBNem
KártyaolvasóNem
BluetoothIgen
HDMINem
WiFiNem
NFCNem
SPDIFNem
Subwoofer outputNem
TávirányítóNem
HDAA BoxNem
RGBNem
SzínBlack


^