Genius NX-9000BT Iron Gray
Genius NX-9000BT Iron Gray

Genius NX-9000BT Iron Gray

Bluetooth, BlueEye, Cordless, 1200DPI, silver
Gyártói cikkszám: 31030115100
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
6 600 Ft

NX-9000BT Lásd a nagyszerűt, érezd a nagyszerűt

Nincs több elemcsere
A beépített újratölthető, 320 mAh-s Li-polimer akkumulátornak nincs szüksége AA elemekre, vagy bármilyen eltávolítható elemre. Egyszerűen csatlakoztassa a Micro USB-kábelt a számítógép USB-portjához vagy egy tápegységhez.A Smart NX-9000BT hatékonyan kezeli az energiát, ha nincs használatban, ezzel meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. A teljes feltöltés körülbelül 4 hét vagy több használathoz elegendő energiát biztosít.

Nincs több zavaró tényező, csak produktivitás
A fejlett Bluetooth 4.0 vezeték nélküli technológiával megbízható és biztonságos kapcsolat keletkezik akár 30 méter távolságból is. A vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy figyelemelterelés nélkül koncentráljon dolgaira.

Stílusos hajvonal dizájn, lágy tapintású anyagokból. A kiváló gumibevonatú markolat teljes kontrollt biztosít és kényelmes a hosszútávú használat során. Három színben érhető el: arany, ezüst, vasszürke.

Tökéletességre tervezett
Nagy gondossággal tervezték minden aspektusát, különösen az esztétikai megjelenést a felhasználói élmény növelésének érdekében. Gondosan összeszerelt minőség, esztétikus termékkialakítás. Bármilyen szemszögből is nézi, örömet okoz.

Minden felületen működik, ahol csak használni akarja.

Jelzi az akkumulátor alacsony töltöttségi szintjét, a kívánt teljesítménybeállításokat maga hozhatja létre.
Specifikáció

CsatlakozóBluetooth
ÉrzékelőBlueEye
VezetéknélküliIgen
Felbontás1200 DPI
Színsilver
RGBNem
ÚjratölthetőNem
VertikálisNem


^