Garmin vívomove Style Rose Gold Aluminum Case with White Silicone Band
Garmin vívomove Style Rose Gold Aluminum Case with White Silicone Band Garmin vívomove Style Rose Gold Aluminum Case with White Silicone Band Garmin vívomove Style Rose Gold Aluminum Case with White Silicone Band Garmin vívomove Style Rose Gold Aluminum Case with White Silicone Band Garmin vívomove Style Rose Gold Aluminum Case with White Silicone Band Garmin vívomove Style Rose Gold Aluminum Case with White Silicone Band Garmin vívomove Style Rose Gold Aluminum Case with White Silicone Band

Garmin vívomove Style Rose Gold Aluminum Case with White Silicone Band

Kijelző mérete: 0,95x0,74", iOS, Android, 4 nap - 1 hét, Vízálló, Bluetooth, GPS, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 42x42x11,9mm
Gyártói cikkszám: 010-02240-00
Garancia: Jogszabály szerint
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Hybrid okosóra rejtett színes érintőkijelzővel

Emeld új szintre a kinézeted
A vívomove Style okosóra ötvözi az analóg órák hagyományos megjelenését azokkal az okosfunkciókkal, amelyek elengedhetetlenek a szorgos napok során. Kecses, alumínium tokozása és domború Corning Gorilla Glass lencséje sikkes, de ellenálló órát takarnak. Minden alkalomra találsz megfelelőt, hiszen számos szíj érhető el hozzá, szilikon vagy akár fonott nejlon változatban.

Csak egy érintésnyire
A munkahelyi tárgyalásoktól az edzésig a vívomove Luxe mindig biztosítja, hogy kapcsolódva maradhass, még akkor is, ha a telefonod a zsebedben van.

Rejtett kijelző
A képernyő csak akkor jelenik meg, ha szükséges. Az érintőképernyőn keresztül kezelhető, ekkor a mutatók elmozdulnak az útból.

Okos értesítések
Fogadj e-mail vagy szöveges üzeneteket, értesítéseket, ha arra alkalmas okostelefonnal használod. Android telefont használva akár válaszolhatsz is a bejövő üzenetekre.

Naptár nézet
A különálló naptár nézettel könnyedén áttekintheted terveidet az adott napra.

Élvezd a látványt
Az óramutatók dinamikusan elmozdulnak a rejtett kijelzők elől, ha azok valamit mutatnak, de képesek az ott megjelenő információkkal szinkronban is mozogni. Nézd, ahogy mutatják a napi lépéscélod vagy ahogy fel-le mozognak a pulzusszámodnak megfelelően edzés közben.

Fizess útközben
Egy csuklómozdulattal fizethetsz a Garmin Pay érintés nélküli fizetési szolgáltatással.

Ismerd jobban magad
Ez az okosóra számos olyan funkciót tartalmaz, amik segítenek egész nap figyelemmel kísérni az egészséged. Csuklón mérve becsli meg a pulzoximetriát, jelzi tested energiatartalékát a Body Battery segítségével, valamint akár a menstruációs ciklusodat is nyomon követi. A vívomove Luxe a stresszt, alvást, szívritmust4, hidratációt és számos egyebet figyel.

Mozogj!
Kapcsolódj arra alkalmas okostelefonoddal és annak GPS vevőjét használva kültéri séta és futás során helyzetedet is rögzítheted. Valami mást szeretnél? Ez az okosóra olyan tevékenységekben is társ, mint a jóga, erősítős edzések, kardió, medencés úszás és számos egyéb.

Változtass a külsődön
Ha lecserélnéd az óraszíjaidat a ruháiddal együtt, az sem gond. A vívomove Style kompatibilis az általános 20 mm-es, gyors kioldású szíjakkal.

Megosztás és versenyzés
A Garmin Connect alkalmazás egy pezsgő online közösség, ahol a felhasználók kapcsolódhatnak egymáshoz, megoszthatják tevékenységeiket és kihívásokban vehetnek részt.

Fitnessz tevékenységkövetés
Láthatod napi lépéseidet, megmászott emeleteket, intenzív perceidet és számos egyebet.

Body Battery
Nyomon követi tested energiaszintjét a nap során, így tudni fogod, mikor a legcélszerűbb edzened vagy pihenned.

Sztressz-szint figyelemmel kísérése
Láthatod, ha nyugodt, kiegyensúlyozott vagy stresszes napod van. Relaxációs emlékeztető hívja fel a figyelmet, ha célszerű egy rövid légzőgyakorlattal ellazulni.

Csuklón mért pulzus
Az óra folyamatosan figyeli a pulzusszámot és képes jelezni, ha túl magas, miközben pihensz. Arra is alkalmas, hogy mérje, mennyire erősen edzel.

Vízháztartás nyomon követése
Naplózd folyadékbeviteled, így hidratált maradhatsz.

Alvásfigyelés
Lásd a teljes képet, részletesen mutatva alvásod során, hogy mikor voltál mélyalvás, éber vagy REM szakaszban. Ezen felül a pulzoximetriát is méri.

Visszaszámláló és stopper
Nézd, ahogy telnek a másodpercek, mivel a mutatók úgy is mozoghatnak, mint egy stopperóra vagy visszaszámláló.
Specifikáció

Kijelző mérete0,95x0,74 "
iOS kompatibilisIgen
Android kompatibilisIgen
Windows kompatibilisNem
Üzemidő4 nap - 1 hét
VízállóságVízálló
Wi-FiNem
BluetoothIgen
GPSIgen
GyroscopeNem
SIM foglalatNem
NFCNem
PulzusmérőIgen
GyorsulásmérőIgen
Üzenet és hívás kezeléseIgen
MikrofonNem
Alvás figyelésIgen
MagasságmérőNem
Elégetett kalória kijelzésIgen
Zene vezérléseIgen
Tok mérete42x42x11,9 mm


^