Garmin Vivofit Jr. 2 Disney Frozen 2 Elsa
Garmin Vivofit Jr. 2 Disney Frozen 2 Elsa Garmin Vivofit Jr. 2 Disney Frozen 2 Elsa Garmin Vivofit Jr. 2 Disney Frozen 2 Elsa Garmin Vivofit Jr. 2 Disney Frozen 2 Elsa

Garmin Vivofit Jr. 2 Disney Frozen 2 Elsa

Kijelző mérete: 0,43", iOS, Android, Vízálló, 5 ATM, Bluetooth, Gyorsulásmérő, Alvás figyelés, Tok mérete: 11x11mm
Gyártói cikkszám: 010-01909-18
Garancia: 12 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
27 800 Ft

A TEVÉKENYSÉG KIOLDJA A KALANDOT
Ha Ön a segítőjük, gyermeke feloldja a Frozen 2 alkalmazás kalandjait. Jégkorcsolyáznak Annával és Elsával, Olaffal megmenekülnek egy lavina elől, távoli vidékeket fedeznek fel és így tovább.

TAP CHALLENGE JÁTÉK
A napi 60 perc tevékenység nemcsak kalandot nyit meg, hanem minél több aktív percet regisztrálnak a gyerekek, annál nagyobb az esélyük arra, hogy játsszák a szívdobogtató csapot kihívó játékot.

GYŰJTETHETŐ KRISTÁLYOK
A napi tevékenységi céljaik elérése is kristályokkal jutalmazza gyermekét. Kristályok segítségével felfedhetik a Frozen 2 történetművészetét.

FITNESS KÁRTYÁK
Olaf edzőjükkel gyermekei alapvető gyakorlati mozdulatokat tanulnak meg az új fitnesz-edzőkártyákból, beleértve az ugráló emelőket, a lefelé tartó kutyát, a hegymászókat és egyebeket.

TEVÉKENYSÉG MONITOROZÁSA
A Garmin jr. alkalmazással a szülők megtekinthetik a tevékenységeket, a kötelezettségeket, az alvást, a házimunkát és egyebeket a kompatibilis eszközökkel való szinkronizálás után.

MŰKÖDÉSEK ÉS JUTALMAK
Rendeljen ki feladatokat és házimunkát az alkalmazásból, és jelölje ki a jutalom virtuális érme értékét. Ezeket az alkalmazáson belüli érméket a gyerekek beválthatják megállapodás szerinti jutalomért.

BARÁTSÁGOS EMLÉKEZTETŐ
Amikor kiosztja a feladatokat és ütemezi a figyelmeztetéseket, a gyerek bandája egy ikonnal jelzi, hogy mit kell tennie. Ezeket be lehet állítani úgy, hogy hetente vagy akár naponta ismétlődjenek.

LÉPÉS KIHÍVÁSOK
A Toe-to-Toe step kihívásokkal a gyerekek szinkronizálhatnak a közeli barátaikkal, hogy időzített step versenyeken versenyezzenek. A Toe-to-Toe alkalmazással a szülők is részt vehetnek a szórakozásban.

MARADJ EGYÜTT AKTÍV
Lépjen kapcsolatba barátaival a Garmin Connect online hálózaton, és lépjen kapcsolatba más családokkal a Garmin jr. kb. Lépjen kapcsolatba és versenyezzen a többcsaládos heti lépéses kihívásokban.

GYEREK ÜZEMMÓD
Engedélyezze a Kid Mode funkciót a Garmin jr. alkalmazással, hogy gyermeke korlátozott hozzáférést biztosítson saját házimunkáinak megfigyeléséhez és ellenőrzéséhez, valamint az alkalmazáskaland legújabb küldetésének megtekintéséhez.
Specifikáció

Kijelző mérete0,43 "
iOS kompatibilisIgen
Android kompatibilisIgen
Windows kompatibilisNem
VízállóságVízálló
Vízállósági szabvány5 ATM
Wi-FiNem
BluetoothIgen
GPSNem
GyroscopeNem
SIM foglalatNem
NFCNem
PulzusmérőNem
GyorsulásmérőIgen
Üzenet és hívás kezeléseNem
MikrofonNem
Alvás figyelésIgen
MagasságmérőNem
Elégetett kalória kijelzésNem
Zene vezérléseNem
Tok mérete11x11 mm


^