Garmin Instinct 2 Solar Tactical Black
Garmin Instinct 2 Solar Tactical Black Garmin Instinct 2 Solar Tactical Black Garmin Instinct 2 Solar Tactical Black Garmin Instinct 2 Solar Tactical Black Garmin Instinct 2 Solar Tactical Black Garmin Instinct 2 Solar Tactical Black Garmin Instinct 2 Solar Tactical Black Garmin Instinct 2 Solar Tactical Black Garmin Instinct 2 Solar Tactical Black Garmin Instinct 2 Solar Tactical Black Garmin Instinct 2 Solar Tactical Black Garmin Instinct 2 Solar Tactical Black

Garmin Instinct 2 Solar Tactical Black

Kijelző mérete: 0,9x0,9", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 10 ATM, Bluetooth, GPS, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 45x45x14,6mm
Gyártói cikkszám: 010-02627-03
Garancia: Jogszabály szerint
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
221 000 Ft

TARTÓSSÁGRA TERVEZETT
Ez a masszív óra 100 méterig vízálló, hő- és ütésálló. Ráadásul a szálerősítésű polimer házzal és a vegyileg megerősített, karcálló Corning Gorilla Glass üveggel ezt az eszközt tartósra tervezték.

ÖNRE TERVEZVE
A merész színek, a nagy kontrasztú kijelzők és a méretbeállítások lehetővé teszik, hogy megmutassa a világnak, hogy a dolgokat a maga módján csinálja.

HOGY TÖBB AKKUMULÁTORT KI AZ ÉLETTŐL
Menjen tovább, mint valaha a napelemes töltéssel és korlátlan akkumulátor-üzemidővel okosóra módban. Ráadásul az energiakezelővel meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát azáltal, hogy szabályozza, milyen beállítások és érzékelők vegyenek áramot.

ÉJSZAKAI LÁTÁS KOMPATIBILITÁS
Váltson a nappali és az éjszakai nézet között az éjjellátó szemüveg által olvasható képernyővel.

LOPAKODÓ ÜZEMMÓD
Menjen sötétedni a lopakodó mód engedélyezésével a GPS-pozíció tárolásának és megosztásának leállításához, valamint a vezeték nélküli kapcsolat és kommunikáció letiltásához.

KÉTFORMÁTUMÚ GPS
A kettős formátumú GPS koordináták szélességi és hosszúsági referenciákkal páratlan helyzetfelismerést kínálnak.

ÖLÉS KAPCSOLÓ
Ha a biztonság problémát jelent, a tiltókapcsoló törli az eszköz összes felhasználói memóriáját.

JUMPMASTER MÓD
Számítsa ki a nagy magasságban elengedett pontokat a katonai irányelvek szerint, miközben a célhoz navigál, miután ugrott.

TAKTIKAI TEVÉKENYSÉG
Mindkét koordinátatípusban megtekintheti az időt, a tempót, a napszakot, a magasságot és a tartózkodási helyét.

MULTI-GNSS TÁMOGATÁS
Legyen szó túrázásról, hegyi kerékpározásról, túrafutásról vagy síelésről, több globális navigációs műholdrendszerhez (GPS, GLONASS és Galileo) is hozzáférhet, hogy a GPS-nél nagyobb kihívást jelentő környezetben is nyomon követhesse.

ABC ÉRZÉKELŐK
Navigáljon a következő útvonalon ABC érzékelőkkel, beleértve a magasságmérőt a magassági adatokhoz, a barométert az időjárás figyeléséhez és a 3 tengelyes elektronikus iránytűt.

TRACBACK ROUTING
Hagyja el a találgatásokat a visszaút során, ha ezzel a funkcióval ugyanazon az útvonalon navigál vissza a kiindulási ponthoz.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK
Kaphat e-maileket, szöveges üzeneteket és figyelmeztetéseket közvetlenül az óráján, ha párosítja kompatibilis okostelefonjával.

CONNECT IQ STORE
Töltsön le egyéni óralapokat, adjon hozzá adatmezőket, és szerezzen be alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store alkalmazásból kompatibilis okostelefonjára.

GARMIN PAY KAPCSOLAT NÉLKÜLI FIZETÉSEK
Lépjen át a fizetési sorokon, és válasszon tömegközlekedési rendszereket a Garmin Pay érintés nélküli fizetéssel a résztvevő szolgáltatókon keresztül.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI TULAJDONSÁGOK
Ha az órája és a telefonja párosítva van, az élő tartózkodási helye elküldhető a névjegyeinek manuálisan, vagy – bizonyos szabadtéri tevékenységek során – automatikusan a beépített Incident Detection segítségével.

NAPTÁR NÉZET
Könnyen megtekintheti aznapi terveit a külön naptárképernyőn, ha párosítja kompatibilis okostelefonjával.

SZINKRONIZÁLÁS A GARMIN CONNECT ALKALMAZÁSSAL
Tekintse meg egészségügyi és fitneszinformációit egy helyen. A kompatibilis okostelefonon található Garmin Connect alkalmazás egy virágzó online közösség, ahol az emberek útközben csatlakozhatnak, versenyezhetnek és megoszthatnak egymással.

BEÉPÍTETT SPORTALKALMAZÁSOK
Csináljon bármit, amit szeret a futás, kerékpározás, úszás, erősítő edzés, beltéri mászás, virtuális futás, golf, jóga és még sok más tevékenységi profiljaival.

HIIT EDZÉSEK
Ez a tevékenységprofil nyomon követi HIIT edzéseit, beleértve az AMRAP-ot, az EMOM-ot, a Tabatát és az egyéni edzéseket. Állítsa be a körök számát, a munka/pihenő intervallumokat és egyebeket.

VO2 MAX
Edzen okosabban a VO2 max segítségével, amely jelzi, hogy milyen teljesítményre számíthat. Még a hőség vagy a magasság által okozott teljesítménybeli változásokat is figyelembe veszi.

NAPI EDZÉS JAVASLATOK
Ha olyan edzési útmutatást szeretne kapni, amely figyelembe veszi Önt és edzettségi szintjét, napi ajánlásokat kaphat az aktuális edzésterhelése és edzési állapota alapján.

GYÓGYULÁSI IDŐ
Minden edzés után a felépülési idő jelzi, hogy mikor lesz kész egy újabb kemény edzésre. Még az edzés intenzitását és az olyan tényezőket is figyelembe veszi, mint a stressz, a napi aktivitás és az alvás.

MTB DINAMIKA
Kövesse nyomon minden út részleteit hegyikerékpározási mérőszámokkal, valamint speciális Grit és Flow mérésekkel, amelyek értékelik a nyomvonal nehézségeit és azt, hogy milyen simán ereszkedik le, így a következő alkalommal meg kell győznie a pontszámot.

CSUKLÓ ALAPÚ PULZUS
Kaphat becsült pulzusszám adatokat, valamint figyelmeztetéseket, ha a pulzusa túl magas vagy túl alacsony marad nyugalomban. Mérje meg, milyen keményen dolgozik a szíve tevékenységek közben.

STRESSZKÖVETÉS
A pulzusszám variabilitását a stresszszint-pontszám kiszámításához használják, így láthatja, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vagy stresszes napja van.

ALVÁSPONTSZÁM ÉS HALADÓ ALVÁSFIGYELÉS
Teljesen lebontva a könnyű, mély és REM alvási szakaszokat. Tekintse meg mindezt egy dedikált widgeten, amely tartalmazza az alvási pontszámot és a betekintést.

BODY BATTERY ENERGY MONITORING
Optimalizálja teste energiatartalékait a pulzusszám ingadozása, a stressz, az alvás és más adatok segítségével, hogy felmérje, mikor áll készen az aktív tevékenységre, vagy mikor kell pihennie.

PULSE OX
A magassági akklimatizációhoz vagy az alvásfigyeléshez a Pulse Ox érzékelő a csuklóján lévő fénysugarak segítségével megbecsüli, mennyire jól szívja fel szervezete az oxigént.

FITNESS KOR
Ez a funkció az időrendi életkor, a heti erőteljes tevékenység, a nyugalmi pulzusszám és a BMI alapján becsüli meg, hogy teste fiatalabb vagy idősebb-e nálad. Tippeket kaphat fitneszkorának csökkentésére.

INTENZITÁS PERC
Kövesse nyomon, hogy hány percnyi erőteljes tevékenységet végez, mikor szerezte meg ezeket, és melyik tevékenység során. Akár adatmezőként is megtekintheti őket az időzített tevékenységek során.

HIDRATÁCIÓS KÖVETÉS
A napi folyadékbevitel naplózása emlékeztetőül a hidratáltságra. Ha az automatikus célzás engedélyezve van, még a becsült verejtékveszteséget is láthatja egy tevékenység után, és a cél ennek megfelelően módosul.




Specifikáció

Kijelző mérete0,9x0,9 "
iOS kompatibilisIgen
Android kompatibilisIgen
Windows kompatibilisNem
Üzemidő>1 hét
VízállóságVízálló
Vízállósági szabvány10 ATM
Wi-FiNem
BluetoothIgen
GPSIgen
GyroscopeNem
SIM foglalatNem
NFCNem
PulzusmérőIgen
GyorsulásmérőIgen
Üzenet és hívás kezeléseIgen
MikrofonNem
Alvás figyelésIgen
MagasságmérőIgen
Elégetett kalória kijelzésIgen
Zene vezérléseIgen
Tok mérete45x45x14,6 mm


^