Garmin fenix 7S Silver with Whitestone Band
Garmin fenix 7S Silver with Whitestone Band Garmin fenix 7S Silver with Whitestone Band Garmin fenix 7S Silver with Whitestone Band Garmin fenix 7S Silver with Whitestone Band Garmin fenix 7S Silver with Whitestone Band Garmin fenix 7S Silver with Whitestone Band Garmin fenix 7S Silver with Whitestone Band Garmin fenix 7S Silver with Whitestone Band Garmin fenix 7S Silver with Whitestone Band Garmin fenix 7S Silver with Whitestone Band

Garmin fenix 7S Silver with Whitestone Band

Kijelző mérete: 1,2", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 10 ATM, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 42x42x14,1mm
Gyártói cikkszám: 010-02539-03
Garancia: Jogszabály szerint
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

TELJESÍTMÉNY TERVEZÉSÉVEL
A frissített, rendkívül strapabíró kialakítás fényes, 1,2 hüvelykes kijelzővel és 42 mm-es szálerősítésű polimer házzal rendelkezik. Az órát az Egyesült Államok katonai szabványai szerint tesztelték hő-, ütés- és vízállóság tekintetében.

ÉRINTŐKÉPERNYŐ ÉS GOMBOK
A megbízható, bármilyen környezetben működő gombos kezelőszervekhez egy érzékeny, új érintőképernyős felület párosul, így gyorsan elérhetők a kiválasztások és a funkciók.

ELEM ÉLETTARTAM
A belső, újratölthető lítium akkumulátor akár 11 napos üzemidőt biztosít okosóra módban, 37 órát GPS módban és akár 38 napot akkumulátorkímélő módban.

BEÉPÍTETT SPORTALKALMAZÁSOK
Használja az előre betöltött tevékenységprofilokat ösvényfutáshoz, úszáshoz, futáshoz, kerékpározáshoz, túrázáshoz, evezéshez, síeléshez, golfozáshoz, szörfözéshez, beltéri mászáshoz és sok máshoz.

HÁTTÉR SÍ
Legyen tájékozott, ha hóban van. Ez az előre feltöltött profil segít megkülönböztetni a síelést és a hegymászást. Emelkedésre vagy süllyedésre jellemző mutatókat jelenít meg.

XC SKI DYNAMICS
A (külön megvásárolható) HRM-Pro mellkasi hevederrel párosítva a síléc teljesítménymérője segít mérni a terepedzések tényleges terhelését.

SZÖRFÖLÉSRE KÉSZ TULAJDONSÁGOK
Készülj fel néhány hullám elkapására. Ez a fēnix óra a Surfline Sessions funkcióval működik, amely videót készít minden hullámról, amelyet a Surfline kamera előtt meglovagol. Így később megnézheti őket, és megtudhatja, hogyan teljesített a Surfline Sessions előfizetéssel.

MTB DINAMIKA
Kövesse nyomon minden út részleteit hegyikerékpározási mérőszámokkal, valamint speciális Grit és Flow mérésekkel, amelyek értékelik a nyomvonal nehézségeit és azt, hogy milyen simán ereszkedik le, így a következő alkalommal meg kell győznie a pontszámot.

HIIT EDZÉSEK
Ez a tevékenységprofil követi nagy intenzitású intervallum edzéseit, beleértve az AMRAP-ot, az EMOM-ot, a Tabatát és az egyéni edzéseket. Állítsa be a körök számát, a munka/pihenő intervallumokat és egyebeket.

NAPI EDZÉS JAVASLATOK
Ha olyan edzési útmutatást szeretne kapni, amely figyelembe veszi Önt és edzettségi szintjét, napi futási és lovaglási javaslatokat kaphat az aktuális edzésterhelése és edzési állapota alapján.

VIZUÁLIS VERSENYJELÖLŐ
Futástörténete és általános edzettségi szintje alapján ez a funkció becslést ad arra vonatkozóan, hogy milyen lehet a tempója a futni kívánt távon. A trendadatok azt mutatják, hogy az edzés milyen hatással van az idő múlásával.

PACEPRO TECHNOLÓGIA
A maga nemében első számú PacePro funkció segít lépést tartani a fokozathoz igazított útmutatásokkal pályafutás közben.

CLIMBPRO FUNKCIÓ
Használja a ClimbPro emelkedéstervezőt a letöltött pályákon, hogy valós idejű információkat kapjon aktuális és közelgő emelkedőiről, beleértve a lejtőket, a távolságot és a szintemelkedést – valamint az ereszkedéseket és síkságokat.

TELJESÍTMÉNY ADATOK
Tekintse meg a haladó edzési mutatókat, amelyek magukban foglalják a futás dinamikáját, a hő- és magasságfüggő VO2 max-ot, a nyomvonal futás beállítását, a regenerálódási tanácsadót és még sok mást.

VALÓS IDEJŰ STAMINA
Használja ezeket az adatokat az erőfeszítések nyomon követésére és kezelésére – és segít elkerülni a túlterhelést a futás vagy a kerékpározás kezdetén.

HELYREÁLLÍTÁSI IDŐ TANÁCSADÓ
Minden edzés után a felépülési idő jelzi, hogy mikor lesz kész egy újabb kemény edzésre. Még az edzés intenzitását és az olyan tényezőket is figyelembe veszi, mint a stressz, a napi aktivitás és az alvás.

MULTI-GNSS TÁMOGATÁS
Hozzáférés több globális navigációs műholdrendszerhez (GPS, GLONASS és Galileo) a nagyobb kihívást jelentő környezetek követéséhez, mint a GPS egyedül.

ABC ÉRZÉKELŐK
Navigáljon a következő útvonalon ABC érzékelőkkel, beleértve a magasságmérőt a magassági adatokhoz, a barométert az időjárás figyeléséhez és a 3 tengelyes elektronikus iránytűt.

GOLF PÁLYA TÉRKÉPEK
Hozzáférhet a világ több mint 42 000 golfpályájához tartozó színes CourseView térképekhez , és elérheti a gombok célzását és a PlaysLike Distance funkciót.

SKIVIEW TÉRKÉPEK
Élvezze a pályákat előre feltöltött SkiView térképekkel, és tekintse meg a futásneveket és a nehézségi osztályzatokat világszerte több mint 2000 síközpontban.

TÖBBKONTINENSES TOPOAKTÍV TÉRKÉPEK
Töltse le a TopoActive Maps alkalmazást a világ minden tájáról, hogy a felfedezések a pályán maradjanak. A beépített Wi-Fi kapcsolat segítségével egyszerűen tölthet be és frissíthet térképeket és szoftvereket számítógép használata nélkül.

ELŐTTÜNK
Egy pillantással tájékozódhat a kiválasztott POI-ellenőrző pontokról. Tekintse meg a teljesítménymutatókat, a részidőket és a távolságot/magasságot – valamint a közelgő legfontosabb nyomvonalak összefoglalását.

POWER MANAGER
Tekintse meg, hogy a különböző beállítások és érzékelők hogyan befolyásolják az óra akkumulátorának élettartamát, így menet közben módosíthatja az akkumulátor élettartamát.

CSUKÓ ALAPÚ PULZUS
Az optikai pulzusszám technológia méri az aktivitás intenzitását, valamint a pulzusszám variabilitást a stresszszint kiszámításához. A víz alatt is nyomon követhető pulzusmérő heveder nélkül.

IMPULZUS OX ÉRZÉKELŐ
A magassági akklimatizációhoz vagy az alvásfigyeléshez a Pulse Ox érzékelő fénysugarak segítségével méri fel a csuklóján lévő oxigént.

ALVÁSPONTSZÁM ÉS HALADÓ ALVÁSFIGYELÉS
Teljesen lebontva a könnyű, mély és REM alvási szakaszokat. Tekintse meg mindezt egy dedikált widgeten, amely tartalmazza az alvási pontszámot és a betekintést.

BODY BATTERY ENERGY MONITORING
Optimalizálja teste energiatartalékait a pulzusszám ingadozása, a stressz, az alvás és egyéb adatok segítségével, hogy felmérje, mikor áll készen az aktív tevékenységre, vagy mikor kell pihennie.

LÉGZÉSKÖVETÉS
Tekintse meg, hogyan lélegzik a nap folyamán, alvás közben, valamint légzési és jógatevékenységek közben.

HEALTH SNAPSHOT FUNKCIÓ
Regisztráljon egy 2 perces munkamenetet a legfontosabb statisztikák rögzítéséhez, beleértve a pulzusszámot, a pulzusszám változékonyságát, a Pulse Ox mérést, a légzést és a stresszt. Ezután készítsen jelentést ezekkel a statisztikákkal, amelyeket megoszthat a kompatibilis okostelefonon lévő Garmin Connect alkalmazáson keresztül.

NŐI EGÉSZSÉGÜGYI KÖVETÉS
A Garmin Connect alkalmazással nyomon követheti menstruációs ciklusát vagy terhességét . Regisztrálja a tüneteket, szerezzen testmozgást és táplálkozási oktatást, és így tovább. Még a csuklójáról is tájékozódhat a menstruációs cikluskövető widgettel és a terhességkövető alkalmazással.

HIDRATÁCIÓS KÖVETÉS
A napi folyadékbevitel naplózása emlékeztetőül a hidratáltságra. Ha az automatikus célzás engedélyezve van, még a becsült verejtékveszteséget is láthatja egy tevékenység után, és a cél ennek megfelelően módosul.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK
Kaphat e-maileket, szöveges üzeneteket és figyelmeztetéseket közvetlenül az óráján, ha kompatibilis eszközzel párosítja.

ZENE ALKALMAZÁSOK
Töltsön le dalokat és lejátszási listákat Spotify-, Deezer- vagy Amazon Music-fiókjából (előfizetésre lehet szükség). Használjon vezeték nélküli fejhallgatót (külön megvásárolható) a telefon nélküli zenehallgatáshoz.

GARMIN PAY KAPCSOLAT NÉLKÜLI FIZETÉSEK
Lépjen át a fizetési sorokon a Garmin Pay érintés nélküli fizetési megoldással a résztvevő szolgáltatókon keresztül.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI TULAJDONSÁGOK
Amikor az órája és a telefonja párosítva van, az élő tartózkodási helyét manuálisan vagy – bizonyos szabadtéri tevékenységek során – automatikusan elküldheti a névjegyeinek a beépített eseményészlelés segítségével.

CONNECT IQ STORE
Töltse le az egyéni óralapokat, adjon hozzá adatmezőket, és szerezzen be alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store áruházból kompatibilis okostelefonjára.
Specifikáció

Kijelző mérete1,2 "
iOS kompatibilisIgen
Android kompatibilisIgen
Windows kompatibilisNem
Üzemidő>1 hét
VízállóságVízálló
Vízállósági szabvány10 ATM
Wi-FiIgen
BluetoothIgen
GPSIgen
GyroscopeIgen
SIM foglalatNem
NFCNem
PulzusmérőIgen
GyorsulásmérőIgen
Üzenet és hívás kezeléseIgen
MikrofonNem
Alvás figyelésIgen
MagasságmérőIgen
Elégetett kalória kijelzésIgen
Zene vezérléseIgen
Tok mérete42x42x14,1 mm


^